Speltips & odds: Frankrike - Sverige 17/11

Speltips Frankrike Sverige

Sverige är på plats i Paris för att slåss för sin överlevnad. På andra sidan planen står ett starkt Frankrike. Men är det även ett nonchalant, trött och omotiverat Frankrike?

Trolig laguppställning, Frankrike

Lloris

Pavard – Varane – Lenglet – Digne

M. Sissoko – N’Zonzi – Pogba – M. Thuram

Mbappé – Giroud

Trolig laguppställning, Sverige

Olsen

Lustig – Lindelöf – Danielson – Bengtsson

Claesson – Olsson – S. Larsson – Forsberg

Kulusevski – Berg

Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Frankrike – Sverige.

Omotiverat Frankrike?

Frankrike stod i helgen för en imponerande insats, då man bortabesegrade Portugal. Man gjorde det dessutom utan sin stora stjärna Kylian Mbappé, och Didier Deschamps mannar har nu säkrat gruppsegern.

Betydelsen av Nations League ska väl inte överskattas, men för att vara en Nations League-match gällde mötet med Portugal allt. När mycket stod på spel kunde Frankrike besegra en av världens starkaste nationer. När man några dagar dessförinnan istället mötte Finland i en ganska så betydelselös träningsmatch – då förlorade man.

För Frankrike är nu även matchen mot Sverige helt utan betydelse, och då är frågan om det återigen innebär att lite för mycket av den där franska nonchalansen kommer fram. Det vore i så fall välkommet för Sverige, som måste göra ett bättre resultat än vad Kroatien åstadkommer mot Portugal för att inte sluta sist i gruppen och därmed degraderas.

Sverige saknar avstängde Albin Ekdal, vilket enligt rapporter leder till att Sebastian Larsson flyttas in på mitten medan Viktor Claesson får ta hand om platsen till höger på mittfältet. Även Janne Andersson saknas, då han har corona.

Kylian Mbappé missade matchen mot Portugal på grund av skada, men kommer att starta här. På övriga positioner finns möjligheten att Deschamps väljer att rotera en aning.

Speltips & odds

Motivation slår klass, brukar det heta, och det ligger något i det talesättet. Vi svenskar har flera sådana minnen att se tillbaka på, och det allra bästa exemplet är kanske när vi besegrade ett stjärntätt men redan slutspelsklart Holland i kvalet till EM 2012, och därmed säkrade vår egen plats i mästerskapet.

Den med gott minne kommer även ihåg att Sverige slagit Frankrike två gånger i hyfsad närtid. Både i EM 2012 och i kvalet till VM 2018 fick fransoserna sota för att man inte var på topp. Och varför var inte fransmännen på topp? Jo, Frankrike behövde ju inte vinna någon av de matcherna.

Vi tror att Sverige kan göra det igen, och när oddset är så pass högt som 6,50 gånger insatsen hugger vi. Oddset finner ni på Betway.

  • Tips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 6.50 på Betway (odds hämtat 17/11, 11:30)
  • Oddsbonusar

Fotbollsquiz

Quiz: Allsvenskan 2022 – Frågor & svar
Quiz: Allsvenskan 2022 - Frågor & svar
Hur bra koll har ni på Allsvenskan 2022? Testa vårt quiz! …
18 april, 2022 | Emil Sandberg
Quiz: Fotbolls-VM 2022 i Qatar
Quiz: Fotbolls-VM 2022 i Qatar
VM i Qatar närmar sig. Passa på att ladda upp inför matcherna med ett quiz om VM 2022! …
22 mars, 2022 | Emil Sandberg
Quiz: Frågor om Zlatan Ibrahimovic
Quiz: Frågor om Zlatan Ibrahimovic
Hur bra koll har du på Zlatan Ibrahimovic? Testa dig själv i ett quiz med frågor bara om "Ibra".
4 februari, 2022 | Emil Sandberg
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]