Speltips & Odds: Samlade matcher från fotbollseuropa 17/3

Det spelas en rad olika matcher ute i Europa idag och vi har samlat de mest intressanta matcherna och gjort de till en kupong. Nedanför kommer analyser, speltips samt odds till matcherna.

1. Manchester United – Brighton

 • Matchstart: 20:45
 • Liga: FA Cupen
 • Speltips: United mål i båda halvlekarna
 • Odds: 2,00

Vi börjar kupongen med lite engelsk fotboll och matchen Manchester United – Brighton. Det är kvartfinaler i klassiska FA-Cupen. Manchester United, vad ska man säga? Oberänsat med pengar, stjärnspelare och en topptränare. Det är svårt att sätta fingret på exakt vad det är som gör att Manchester United inte får till de. Utslaget mot ett mediokert Sevilla och 16 poäng efter sina rivaler på andra sidan stan i Premier League.

Även om en 2:a plats i ligan och säkrat Champions League spel nästa år är flera steg framåt jämfört med ifjol så är det ingen klubb i harmoni. Det är mest spelet och taktiken som får kritik. Det finns ingen kreativitet och många spelare underpreterar. Nu är man i kvartfinal i FA-Cupen och här har man en god chans på en titel. Man mönstrar säkerligen en riktigt bra elva för att göra proccessen kort med Brighton.

Bortalaget som ser ut att spela i Premier League äen 2018/2019 har gjort en bra säsong och man är dessutom i en relativt bra form med en seger mot Arsenal på senare tid. Här kommer man få det tufft, särskilt då man på bortaplan inte är lika bra som hemma. Det här tar United, det kommer en reaktion efter det snöpliga uttåget i Champions League. Manchester United göra mål i båda halvlekarna ger oddset 2,00 vilket kommer spelas.

2. Spal – Juventus

 • Matchstart: 20:45
 • Liga: Serie A
 • Speltips: Juventus mål i båda halvlekarna
 • Odds: 2,25

Andra matchen ut är Spal – Juventus i italienska Serie A. Det är tight nere i botten av Serie a där sju lag inom sju poäng slås om överlevnad. Spal är ett av dem lagen, man ligger precis ovanför nedflyttning med en marginal på ett mål(!). Man har klättrat över strecket tack vare två raka, livsviktiga segrar mot Crotone och nu senast Bologna.

Så det är ett hemmalag i match form som tar emot serieledarna. Men sen är det som sagt serieledarna Juventus som kommer på besök. Det har varit en rad viktiga matcher för Turinklubben senaste tiden där hela säsongen stått på spel. Man lyckades vända i Champions League mot Tottenham och man lyckades vinna i slutminuterna i Serie A. Man har nu tagit över ledningen från Napoli efter deras 0-0 mot Inter.

Så nu sitter man återigen överst på tronen och kan bevaka sin serieledning som man gjort i så många år. Jag ser absolut ingenting hos hemmalaget som skulle kunna skapa resultatmaskinen Juventus. Återigen är oddset på att göra mål i båda halvlekarna bra – 2,25 och kommer således spelas.

3. Wolfsburg – Schalke 04

 • Matchstart: 18:30
 • Liga: Bundesliga
 • Speltips: Över 1,5 mål i matchen
 • Odds: 1,40

Sista matchen på våran kupong är mötet mellan Wolfsburg – Schalke 04 i tyska Bundesliga. Det är ett hemmlag som med hjälp av en bättre målskillnad ligger ovanför nedflyttningsstrecket. Med en match mindre spelad har man fem poäng till lagen ovanför sig så det är en viktig match för hemmalaget i kampen om överlevnad.

Man har förlorat fyra av sina senaste fem matcher och man letar efter formen. Spelet i sig har varit helt okej men man är otroligt ineffektiva. Bortalaget däremot kommer in till den här matchen med fem raka segrar och med det ett otroligt självförtroende.

Laget har gjort en riktigt bra säsong där man ligger på en 2:a plats bakom de suveräna serieledarna Bayern Munchen. Dock är det ett väldigt tight race om 2:a platsen där Schalke, Dortund, Leverkusen, Frankfurt och Leipzig alla ligger inom 5 poäng. Ett spel på över 1,5 mål i matchen känns säkert och tryggt och ger oddset 1,40 som kommer spelas.

Det sammanlagda oddset blir 6,13 och alla odds är hämtade från Bet365