Speltips & odds: Rumänien - Norge 15/10

Rumänien tar emot Norge. Läs allt inför den viktiga EM-kvalmatchen.

RUMÄNIEN X NORGE Spela nu
3.40 3.25 2.25 Spela nu

Trolig laguppställning, Rumänien

Tatarusanu
Benzar – Nedelcearu – Rus – Tosca
Stanciu – Anton
Deac – Keseru – I. Hagi
Puscas

Trolig laguppställning, Norge

Jarstein
Elabdellaoui – Hovland – Ajer – Aleesami
Johansen – Berge – Henriksen – Selnæs
Ødegaard
King

Samtidigt som denna match spelas går det även en match på Friends Arena. Här kan ni läsa om hur ni bär er åt för att titta på Sverige – Spanien via live stream.

Båda lagen pressade att vinna

Norge stod för en väldigt stark insats när man skakade självaste Spanien i Oslo häromdagen. Man fick med sig en poäng först efter ett straffmål på tilläggstid, men insatsen var helgjuten och bra.

De två tunga poängtappen hemma mot Rumänien respektive Sverige svider för Norge. Lars Lagerbäcks mannar hade tvåmålsledningar i båda matcher, men tappade till kryss två gånger om. Hade man vunnit dessa två matcher, hade man legat 2:a i kvalgruppen.

Möjligheten att ta sig till EM via kvalspelet finns ännu för Norge, som har tre poäng upp till Rumänien och fyra upp till Sverige. Men för att det ska gå vägen krävs seger här, samtidigt som Sverige förlorar mot Spanien och sedermera tappar poäng mot Rumänien.

Rumänerna har ännu allt i egna händer vad gäller avancemang till EM via kvalspelet. Seger här är dock även för dem väldigt viktigt för att chanserna fortfarande skall ses som rimliga. Man har trots allt de tre svåraste motståndarna – Norge, Sverige och Rumänien – kvar.

Rumänien kommer från en planenlig seger mot Färöarna med 3-0.

Speltips & odds

Detta är en match båda lag mer eller mindre måste vinna, för att behålla rimliga chanser till att hamna topp två i gruppen. Vi tror på full fart framåt från båda håll, och att båda lagen lyckas hitta nätet.

Därför spelar vi ”Båda lag gör mål – ja” till 1.90 gånger insatsen på Bet365.

  • Tips: Båda lag gör mål
  • Odds: 1.90 på Bet365