Speltips & odds: Roma - Genoa 16/12

Trolig laguppställning, Roma

Olsen

Florenzi – Manolas – Marcano – Kolarov

Cristante – NZonzi – Pastore

Ünder – Schick – Kluivert

Skador: Eden Dzeko, Stephan El Shaarawy, Lorenzo Pellegrini, Daniele De Rossi

Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Genoa

Radu

Romero – Biraschi – Günter

Pereira – Hiljemark – Veloso – Sandro – Lazovic

Kouamé – Piatek

Skador: –

Avstängningar: –

En tränare som hänger löst

Matchen som spelas under kvällen är Roma mot Genoa, Olsen mot Hiljemark, mötet där de både svenskarna ska göra upp om de tre poängen. Hemmalaget har haft en dyster säsong hitintills och inte motsvarat förväntingarna på dem och det har pratats i media om att det behövs en förändring på tränarrollen. Är detta matchen som får tränare Di Francesco sparkad från sitt jobb?

Roma kommer till denna match med ett gnagande självförtroende. Huvudstadslaget har inte börjat säsongen övertygande och ligger på en åttondeplats i Serie A. De förlorade deras senaste match mot Viktoria Plzen i Champions League, när Olsen var på bänken, och innan det spelade laget lika borta mot Cagliari. De senaste fem matcherna har Roma inte lyckats en enda match. Ska denna form brytas idag?

Det ena laget har en ännu sämre form än den andre, vilket är bortalaget Genoa i detta fall. Vi hittar Hiljemarks lag på en 15:de plats med 16 poäng på 15 matcher. Vad som talar för bortalaget för kvällen är att Roma har svårt att avgöra matcher vilket Genoa kan utnyttja.

Roma – Genoa: Speltips & odds

Roma fortsätter sin svit av att inte kunna vinna matcher, de senaste fem har de inte vunnit en enda vilket kan fortsätta idag. Vi tror dock på att denna dåliga svit spräcks idag på grund av att Genoa befinner sig i en ännu sämre form och tillslut kommer att vinna matchen. Roma vinner med uddamålet.

Med oddset 1.45 kan du spela på Roma i dagens möte mot Genoa. Spela på hemmalaget nu och på den raka 1:an till 1.45 gånger pengarna, vilket du kan hitta på Bet365.

Streama Roma – Genoa

Vill du streama matchen Roma – Genoa via nätet kan du hitta en live stream till matchen från Serie A inne på Bet365. Skaffa ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor och du kan kolla på svenskarna Olsen och Hiljemarks kamp redan ikväll.

Om du vill kan du se alla matcher från Serie A och mer än så. Gå in på Bet365 nu och se utbudet idag. Du kan även tippa på matchen medan du kollar på en match.

  • Match: Roma – Genoa, Serie A

  • Datum & tid: Söndag 16 december, 20:30

  • Arena: Stadio Olimpico, Rom

  • Stream: Bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]