Speltips & Odds: Red Bull Leipzig - Bayern Munchen 25/5

Då var vi framme vid finalen i tyska cupen och inte helt oväntat finner vi nyligen korade ligamästarna Bayern Munchen på ena sidan. Dem ställs mot Leipzig som slutade säsongen på en stark tredjeplats i ligan.

Trolig laguppställning Leipzig:

Gulacsi
Klostermann Konaté Orban Halstenberg
Demme Kampl Sabitzer Forsberg
Poulsen Werner

Trolig laguppställning Bayern Munchen:

Neuer
Kimmich Süle Hummels Alaba
Thiago Javi Martinez Gnabry Müller Coman
Lewandowski

Bayern Munchen har siktet på dubbeln

Årets cupfinal spelas som sagt mellan mesta mästarna Bayern Munchen och det något opopulära Red Bull Leipzig. Bayern har siktet på dubbeln medan Leipzig siktar på en historisk titel. Detta är Leipzigs första final och historia kan skrivas vid en eventuell seger. För Bayern Munchen ser historiken lite annorlunda ut. Detta är klubbens final och man har gått segrandes ur 18(!) utav dem, ett minst sagt imponerande facit.

Detta kommer med stor sannolikhet bli en match i matchen mellan Leipzigs ramstarka försvar(minst insläppta i ligan) och Bayerns fruktade offensiv. Kvällens match blir också den sista matchen för talismanerna Robben och Ribery som länge tjänstgjort för Bayern Munchen.

Leipzig – Bayern Munchen – Speltips & Odds:

Bayern Munchen är ett lag som skapar väldigt många chanser per match och med det även hörnor. Med en matchbild där Bayern säkerligen kommer sätta tryck på ett lågt spelande Leipzig känns hörnspel både förnuftigt och kul. Ett spel på över 4,5 hörnor i första halvlek ger oddset 1,83(Bet365) och kommer ryggas!

Tips: Över 4,5 hörnor i första halvlek

Odds: 1,83

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]