Speltips & Odds: Real Madrid - Manchester City 26/2

Speltips & Odds: Real Madrid – Manchester City 26/2

Real Madrid välkomnar Manchester City på hemmaplan för att göra upp det första mötet i Champions League.

Ta reda på hur du kan streama denna match via denna länk:

Streama Real Madrid – Manchester City

  • Match: Real Madrid – Manchester City, Champions League
  • Datum & tid: 26/2, kl. 21:00
  • Arena: Santiago Bernabeu

Trolig laguppställning, Real Madrid

Courtiois

Carvajal – Varane – Ramos – Mendy

Valverde – Casemiro – Kroos

Bale – Benzema – Isco

Trolig laguppställning, Manchester City

Ederson

Walker – Fernandinho – Laporte – Mendy

Bryune – Rodrigo – Silva

Silva – Aguero – Sterling

Manchester City mycket att spela för

Real Madrid verkar åter vara på banan och befann sig även ett tag på förstaplatsen i La Liga-tabellen. Efter 25 spelade matcher i La Liga ligger nu Madrid-klubben på skickliga andraplats, enbart två poäng bakom ärkerivalen FC Barcelona. Nu när Zinedine Zidane återtagit kontroll över klubben, försöker Real Madrid att uppnå det som de en gång hade för inte så länge sedan- nämligen tre raka Champions League-titlar.

Manchester City å andra sidan har inte sin bästa säsong just nu. Efter 27 spelade matcher i engelska Premier League ligger City på den andra platsen i tabellen. Klubben ligger för närvarande 22 poäng bakom Liverpool, som i sin tur imponerande nog inte förlorat en enda match denna säsong i Premier League. Manchester City har haft otur i Champions League genom alla sina år, och har aldrig heller vunnit den för den delen. Inte heller får man glömma att detta är sista gången Manchester City får spela i Champions League på grund av en två års-avstängning. Men efter två år får de medverka i den största klubbturneringen som finns – nämligen Champions League. Med det sagt har Manchester City mycket som står på spel i år. Nu eller om två år.

Real Madrid alldeles egna Eden Hazard är tyvärr fortsatt skadad. Belgaren förväntas återvända i februari men har nyligen bekräftats fortsatt skadad, och det råder oklarhet om när han förväntas vara åter i spel.

Manchester Citys Leroy Sane förväntas vara åter i spel ikväll efter ha varit skadad i månader. Sist Sane spelade var i Community Shield-mötet med Liverpool augusti 2019.

Speltips

Detta blir en svår match för båda klubbarna. Zinedine Zidane mot Pep Guardiola som dom säger. Båda klubbarna skapar många chanser och på så vis finns möjligheten att matchen slutar med många mål.

Manchester Citys senaste fyra matcher I Premier League har slutat som tre vinster och en förlust, varav förlusten var mot Tottenham på bortaplan.

Real Madrid har inte förlorat en enda match på hemmaplan denna säsong. Inte heller får man glömma att Madrids huvudmålvakt Thibaut Courtois har 11 ”clean sheets” på 22 spelade matcher. Det vill säga att på elva matcher har belgaren inte släppt in några mål alls. Detta kan förklaras med att Real Madrid etablerat en stark defensiv denna säsong.

Båda lagen kommer pressa högt upp på plan. Det blir intressant att se en sådan spännande match.

Vi tror att matchen slutar som oavgjord till oddset 3.60 på Bet365.

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 3.60 på Bet365 (hämtat kl.18.26, 26/2-2020)