Speltips & Odds: Qatar - Argentina 23/6

Qatar – Argentina är en match med otroligt mycket på spel. Qatar har en historisk chans att avancera vidare in i turneringen medan Argentina återigen riskerar att floppa i ett stort mästerskap. Nedanför kommer sedvanlig analys och förhandstipp inför kvällens drabbning.

Trolig laguppställning Qatar:

Al Sheeb
Correia Hisham Salman Hassan
Hatem Madibo Khoukhi Heidos
Ali Afif

Trolig laguppställning Argentina:

Armani
Saravia Pezzella Otamendi Tagliafico
Rodriguez Peredes Lo Celso
Messi Aguero Di Maria

Argentina illa ute

Har vi hört den förrut? Argentina illa ute tidigt i ett stort mästerskap? Antagligen allt för ofta, antagligen så många gånger att jag själv tappat räkningen. Argentina, detta mytomspunna Argentina. Det stora landet i södra sydamerika med den till synes aldrig mättandes talangproduktionen som år efter år producerar fotbollsspelare(främst anfallare) i absoluta världsklass.

Föreställ dig ett landslag vars anfallsbesättning hade kunnat bestå utav Lionel Messi, Mouro Icardi, Gonzalo Higuain, Kun Aguero, Paulo Dybala, Angel Di Maria. Både kvaliten och bredden finns i överflöd i Argentina men ändå så vill det aldrig sig riktigt för ”Albicelestes”. Många fotbollstyckare pekar på en enorm prestationsångest som vilar över laget där spelarna mer ser rädda ut inför uppgiften än sugna.

Många pekar även på Messi, ingte bara Argentinas gud utan hela världens fotbollsgud som av någon anledning aldrig riktigt får till de i landslaget. Sammanhållningen och harmonin har aldrig riktigt funnits i Argentinas läger och för varje misslyckat mästerskap växer missnöjet hos en befolkning som så törstar efter en framgång.

Kvällens match måste för det första vinnas och sedan måste man hoppas att Colombia(redan slutspelsklara) känner sig tillräcklig manade att slå ett Paraguay som känner doften av slutspel. Men även Argentinas motståndare Qatar har allt att spela för, skulle man lyckas slå Argentina och Paraguay tappar poäng mot Colombia så skulle man sensationellt gå vidare från tuffaste gruppen i hela mästerskapet.

Speltips & Odds: Qatar – Argentina

Logiskt sett så ska Qatar vara en mumsbit för ett stjärnspäckat Argentina med historien har som sagt lärt oss att inte ta ut något i förskott. Med det sagt så är Argentina givetvis klara favoriter då man är bättre på varenda position(antagligen flera gånger om). Oddset på att Argentina gör mål i båda halvlekarna är 2,00 vilket trots deras form är generöst. På en normal dag gör man en 2-3 mål på dett Qatar. Detta oddset kommer därmed att spikas!

Tips: Argentina gör mål i båda halvlekarna

Odds: 2,00(Bet365)