Speltips & Odds: Premier League 25/8

Då var de hastigt och lustigt helg igen och så även omgång 3 i Premier League. Det kommer spelas sex matcher utav tio idag och vi kommer välja ut de mest intressanta och göra en kupong utav de. Nedanför kommer lite analyser och förhandstipp.

1. Wolverhampton – Manchester City

Vi börjar kupongen med Wolves – City. Hemmalaget Wolves har inlett säsongen med ett kryss och en förlust. Nykomlingarna har inför säsongen rustat upp med en halv spansk nation och man har ett rätt tekniskt intressant lag. Bortalaget behöver inte direkt någon introduktion. Manchester City ångar på i sedvanlig ordning under Pep Guardiola och man ser om möjligt ännu starkare ut i år. Man har givetvis full pott efter två matcher och med en målskillnad på 8-1.

När Manchester City går ut på en gräsmatta så är de målgaranti, oavsett vilka som startar. Oddset på att Manchester City ska vinna båda halvlekarna ger oddset 2,50(!) och kommer ryggas.

Matchstart: 13.30
Plats: Molineux Stadium, Wolverhampton
Liga: Premier League
Speltips: Manchester City vinna båda halvlekar
Odds: 2,50

2. Bournemouth – Everton

Andra matchen vi kikar lite närmare på är den mellan Bournemouth – Everton. Hemmalaget från södern har två segrar utav två möjliga. Senast vände man på steken borta mot West Ham och man har fått precis den starten man önskat. Everton å sin sida har fyra poäng på två matcher.

Precis som hemmalaget kommer man från en seger och formen ser bra ut. Bournemouth har en av de tightaste planerna i Premier League där det blir mycket inkast och hörnor. Vi tror därför att ett spel på multihörnor över 23,5 i matchen är högst realistisktoch till oddset 1,85 tackar vi och tar emot.

Matchstart: 16.00
Plats: Vitality Stadium, Bournemouth
Liga: Premier League
Speltips: Multihörnor – över 23,5
Odds: 1,85

3. Liverpool – Brighton

Sista matchen ut på våran Premier League kupong är den mellan topptippade Liverpool och nedflyttningstippade Brighton. Det känns som Liverpool gjort allt rätt med sina värvningar de senaste två åren och äntligen känns det som dem är med på allvar igen efter många sura år. Precis som Manchester City står Liverpool på maximala sex poäng efter två matcher och är givetvis storfavoriter i denna match.

Bortalaget kommer stärkta från en imponerande seger mot Manchester United förra helgen. Men Liverpool på Anfield är en tuff uppgift och det ska mycket till om man ska ta med sig poäng hem. Liverpool att göra mål i båda halvlekarna ger oddset 1,60 vilket kommer spelas.

Matchstart: 16.00
Plats: Anfield, Liverpool
Liga: Premier League
Speltips: Liverpool gör mål i båda halvlekar
Odds: 1,60

Det sammanlagda oddset för den här Premier League kupongen blir 7,40