Speltips & Odds: Peru - Brasilien 22/6

Då var det dags för både Brasilien och Peru att spela sin tredje match i gruppen (Grupp A) inom Copa América.

Streama

Ta reda på hur du kan streama Copa América genom denna länk:

Streama Copa América

Trolig laguppställning, Peru

Gallese

Advincula – Zambrano – Abram – Trauco

Yotun – Tapia

Polo – Farfan – Cueva

Guerrero

Trolig laguppställning, Brasilien

Alisson

Alves – Marquinhos – Silva – Luis

Casemiro – Arthur

Richarlison – Coutinho – Everton

Firmino

Brasilien hade det svårt mot Venezuela

Brasilien har vunnit en match och spelat en oavgjord hitills i Copa America. I senaste matchen mot Venezuela lyckades inte Brasilien göra ett enda mål, trots den höga bollinnehav som Brasilien hade. Brasilien hade totalt 19 skott, varav 11 inte var på mål. Det brasilianska landslaget fann det svårt att göra mål mot ett defensivt Venezuela. ’

Peru å andra sidan har också vunnit en och spelat en oavgjord hittills. I senaste matchen mot Bolivia vända från ett 1-0 underläge till att vinna med 3-1. Nu går det stabila Peru framåt för att ta an turnerings favoriter Brasilien.

Brasilien siktar på att vinna Copa América detta år då de inte vunnit den sydamerikanska turneringen på tolv år. För att göra det skulle det vara betydande att hamna först i grupptabellen, för att få möta sämre lag i sextondelsfinalen. Det underlättar deras färd mot finalen. Peru siktar naturligtvis också på att vinna Copa America. Sist Peru vann Copa America var år 1975.

Coutinho är fortfarande uppe och konkurrerar om att vinna målligan i turneringen. Med två mål på två spelade matcher tvingas nu den 27-årige brasilianaren rycka upp sig för att säkra turneringens guldboll.

Speltips

Brasilien spelade oavgjort i matchen mot Venezuela och hade en svår stund med att hitta baksidan av målet. Vi hade tippat att Brasilien skulle vinna den matchen då allt pekade på att det var Brasilien som skulle kontrollera matchen, vilket de också gjorde. Men problemet låg i att Brasilien inte lyckades få en klar chans i matchen. Detta kan innebära att Peru kommer spela likadant som Venezuela.

Det har spelats många oavgjorda mot favoriterna i turneringen. Detta betyder med andra ord att man spelar extremt defensivt mot de bästa lagen för att komma iväg med ett poäng som sedan kan vara betydande ifall man ska gå vidare från gruppspelet eller inte.

Därmed tror vi att inför denna match kommer Peru att spela defensivt där de inte ger Brasilien något tomrum i deras straffområde. Detta kan säga oss att matchen kommer att bli målfattig, det vill säga att det kommer att göras lite mål.

Om Brasilien lyckas göra åtminstone ett mål har de mest sannolikt vunnit matchen. Men vi vill inte vara alltför säkra på det. Peru ligger tvåa i tabellen och behöver egentligen inte tre poäng, utan ett poäng räcker för dem. Därför kommer de att göra alt för att hålla matchen målfri.

Vi tror att det blir oavgjort till oddset 4.75 på Bet365 (hämtat kl.18:01, 22/6-2019)

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 4.75 på Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]