Speltips & Odds: Parma - Juventus 24/8

Då var det så även dags för Serie A att ta sin början. Då övriga europeiska toppligor redan är igång har det egentligen bara varit Serie A som vi väntat på. Första matchen ut är Parma -Juventus med avspark 18.00. Nedanför hittar ni analyser, laguppställningar samt förhandstipp inför matchen.

Trolig laguppställning Parma:

Sepe
Laurini Iacoponi Alves Gagliolo
Kulusevski Hermani Brugman
Barilla Inglese Gervinho

Trolig laguppställning Juventus

Szczesny
Sandro Chiellini De Ligt Danilo
Rabiot Pjanic Khedira
Ronaldo Higuain Costa

Juventus mot ny premiärseger?

Nytt år, nya matcher och en ny ligatitel? Ja den stora frågan är väl egentligen om det finns något lag i Italien som kan stå emot Juventus och hindra turinlaget från sin åttonde(!) raka ligatitel. Inför den här säsongen så har man spetsat till sitt lag ännu mer med De Ligt(Ajax), Rabiot(PSG) och Ramsey(Arsenal) bland de större namnen.

Som vanligt gör Juventus smarta affärer och är nog den toppklubb i Europa som använder sig mest av såkallade ”free transfers”. Man fyndar allt som oftast väldigt bra spelare som är bevisade på allra högsta nivån. Man hade både kvalitet och kvantitet förra året och nu har man mer utav bägge.

Juventus ser ruskigt starka ut och tillsammans med Manchester City så har man europas bästa trupp. Idag möter man ett Parma på bortaplan och det finns inget annat på kartan än tre poäng och en nolla bakåt. Nykomlingarna Parma ställs verkligen direkt på prov när man får möta de regerande mästarna direkt hemma i premiären.

Parma är en klassisk italiensk klubb som har en rik historia men även en brokig sådan. På senare tid har den mer brokiga delen tagit över. Efter en rad ekonomiska bekymmer och annat strul(ledning och beslutsfattare) så tvångsdegraderades man ner till Serie D 2015.

Därefter har det varit en resa genom divisionerna för att nå tillbaka till Serie A. Efter tre raka uppflyttningar(rekord i italiensk fotboll) så är man nu äntligen tillbaka där man hör hemma. Med en bättre ekonomisk stabilitet så hoppas de trogna parmasupportrarna på en långvarig sejour i högsta ligan.

Speltips & Odds: Parma – Juventus

Även om det finns hopp hos hemmasupportrarna så är det mest realistiska idag en förlust. Juventus hade i princip kunnat ställa upp med sitt b-lag och ändå vara favorit idag. Men med det sagt så spelas fotboll på planen och inte på papper och som vi alla vet kan allt hända i fotboll.

Men då jag är aningen mer cynisk så tror jag att Juventus kommer köra över Parma och ett spel på Juventus göra mål i bägge halvlekarna ger fina oddset 2,10 och kommer spelas.

Tips: Juventus mål i bägge halvlekarna

Odds: 2,10(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]