Speltips & odds: Östers IF - Malmö FF 25/2

Trolig laguppställning, Öster

Sobo

Karlsson – Örnblom – Karlsson – Andreasson

Johansson – Ljungberg – Silka – Helg

Pedro – Johannesson

Skador: Robin Malmkvist
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Malmö

Melicharek

Nielsen – Bengtsson – Ahmedhodzic

Larsson – Rakip – Lewicki – Gall – Binaku

Antonsson – Strandberg

Skador: Guillermo Molins, Franz Brorsson, Markus Rosenberg, Rasmus Bengtsson (tveksam)
Avstängningar: –

En välluftad trupp ska visa framfötterna

Hemmalaget Öster kommer till denna match med gott självförtroende från deras förra match i Svenska Cupen. Vinst med 1-2 borta mot allsvenska Falkenberg blev deras första match i Grupp 3 och går nu in mot ett Malmö som har haft ett hetskt schema och kommer förmodligen att lufta truppen friskt i detta möte mot nederlagstippade Växjölaget som i år spelar i superettan.

Malmö åker till Småland med en match färskt i minnet. Laget förlorade med 3-0 borta mot engelska Chelsea i torsdags, och åkte därmed ut ur Europa League. Nu är laget samlade och koncentrerade på cupen och därefter ligan för att göra allt de kan för att vinna bådadera. Med reserver som troligtvis kommer att starta och slussas in i denna matchen mot Öster är det läge för dem att visa att de vill vara med och konkurrera i en trupp full med spelare i absoluta toppklass i allsvenskan.

Östers IF – Malmö FF: Speltips & odds

Även om Malmö spelade match mot Chelsea för några dagar sedan har man kvalité i hela truppen som kan avgöra denna match. Laget har en bred trupp och spelare som exempelvis Gall och Binaku är sugna på att visa framfötterna i matcher som denna.

Vi tror på att Malmö kommer att gå vinnande ur detta möte under måndagskvällen, med start 19:00, mot Öster i Grupp 3 i Svenska Cupen. Laget kommer att lufta truppen och spelare som inte getts nog med speltid på den senaste tiden.

Spela på vinst för bortalaget Malmö till oddset 1.45 gånger pengarna. Detta odds finns att hämta på Bet365.

  • Tips: Malmö vinner
  • Odds: 1.45, Bet365