Speltips & Odds: Osasuna - Barcelona 30/8

Barcelona färdas nu till Estadio El Sadar för att göra upp om ytterliagre tre poäng mot Osasuna i La Liga.

Streama

Denna match kan du se gratis på Bet365 så länge du har ett konto hos dem.

Vill du läsa mer om hur man kan streama La Liga kan du göra det här: /blog/la-liga-live-streams

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Trolig laguppställning, Osasuna

Martinez

Vidal – Garcia – Hernandez – Estupinan

Brasanac – Sanjurjo

Torres – Moncayola – Ibanez

Avila

Trolig laguppställning, Barcelona

Semedo – Pique – Lenglet – Alba

Jong – Busquets – Roberto

Pérez – Griezmann – Rafinha

Barcelona vann sin senaste match mot Real Betis där de hänsynslöst gjorde totala fem mål. Forwarden Antoine Griezmann stod för två mål och en assist, vilket gjorde han till matchens lirare medan Lionel Messi och Luis Suarez satt och hejade bland publiken. Matchen slutade som 5-2. Griezmann bevisade med denna match att han verkligen är värd priset som Barcelona betalade för honom.

Lionel Messi, Luis Suarez och Ousmane Dembele är fortsatt skadade och förväntas därmed vara frånvarande i denna match. Lionel Messi har dock återvänt till träning redan för åtta dagar sedan, vilket var före matchen mot Real Betis. Men Valverade kommer säkert inte vilja riskera att Messi blir skadad igen så han låter Messi få mer tid för återhämtning, med tanke på att Barcelona ändå klarade det bra utan han i senaste matchen. Det är inte heller omöjligt att Messi sitter på bänken i denna match.

Barcelona fick erfara en dålig start som slutade med förlust. Men i andra matchen lyckades de vinna, vilket åter fick dem på banan. Nu när Barcelona har ett starkare lag, där Antoine Griezmann nu anlänt, förväntas Barcelona vinna både Champions League och La Liga.

Speltips

Barcelona möter nu Osasuna, som i sin tur har förlorat en och vunnit en. Barcelona går in i denna match med ett stort självförtroende då de som tidigare nämnt i artikeln vann sin match mot Real Betis med 5-2.

Barcelona förväntas i denna match ha ett väldigt högt bollinnehav, vilket låter mer lovande att det är dem som kommer att dominera matchen.

Antoine Griezmann ser ännu farligare ut nu och förväntas i denna match göra mål. Med ett stort självförtroende och ett stort omtyckande från fansen kan han göra underverk i denna match.

Osasuna har inte vunnit en enda match mot Barcelona på de sex senaste mötena. I tre av dessa mötena Barcelona vunnit 7-1, 7-0 och 5-1. Nu kanske man inte kan konstatera att Barcelona vinner stort igen på grund av avsaknaden av Lionel Messi, men ser ganska lovande ut ändå.

Vi tror att matchen består av minst tre mål och tippar därför ”JA” på ”Över 2.5 mål” till oddset 1.72 på Bet365.

  • Tips: Över 2.5 mål I matchen (totala antalet mål i matchen).
  • Odds: 1.72 på Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]