Speltips & odds: Örebro SK - Hammarby IF 5/5

Kan Hammarby flyga vidare efter derbysegern förra söndagen, eller tar Örebro välbehövliga poäng i botten? Lagen ställs emot varandra på Behrn Arena på söndag, med avsparkstiden 17:30.

ÖREBRO X HAMMARBY Spela nu
4.50 3.75 1.75 Spela nu

Trolig laguppställning, Örebro

Jansson
Lorentzson – Almebäck – Brorsson
Björnkvist – Rogic – Gerzic – J. Larsson
Bertilsson – C. Strandberg – Omoh

Trolig laguppställning, Hammarby

Curci
Sandberg – Fällman – Fenger – Widgren
Andersen – Bojanic
Khalili – Djurdjic – Rodic
Kjartansson

Hammarby imponerade i derbyt

Hammarby gladde sina fans stort i helgen, då de – som vanligt – besegrade Djurgården. 2-1 blev segersiffrorna denna gång, men segersiffrorna kunde och borde ha blivit större än så. Hammarby var det bästa laget från avspark till slutsignal, och hade bland annat en ribbträff undertecknad Nikola Djurdjic.

Redan tidigare under säsongen har Hammarby – åtminstone ibland – visat upp ett bra spel. Vi tänker särskilt på den oavgjorda matchen mot Kalmar, då man skapade tonvis av chanser. Även mot Helsingborg, där man förlorade, var man nog värda mer. Spelet och frenesin under den första halvleken mot Djurgården var dock någonting nytt för i år; Hammarbyspelarna kom ut till planen både taggade och fokuserade till tusen. Det var svårt att tro att det var Djurgården som låg först och Hammarby i botten när man tittade på matchen.

Många ser framför sig en tuff säsong för Örebro SK. Laget tappade inför säsongen två av sina allra viktigaste spelare, Nahir Besara och Kennedy Igboananike, och särskilt den förstnämnda är svår – nästintill omöjlig – att ersätta. Carlos Strandberg har kommit in för att ta Igboananikes plats, och Örebro behöver att han gör en bra vår om man inte vill blandas in i bottenstriden.

ÖSK har i dagsläget 5 poäng och ligger på en kvalplats, medan Hammarby står på 8 pinnar.

Örebro SK – Hammarby IF: Speltips & odds

Hammarby imponerade stort på oss i söndags, och är nu bara tre poäng efter toppen trots en svag start på säsongen. Vi tror att man följer upp derbysegern med att besegra Örebro.

Vi spelar den raka 2:an till 1.75 gånger insatsen.

  • Tips: Hammarby vinner
  • Odds: 1.75, Bet365

Streama Örebro – Hammarby

Om du vill streama Örebro – Hammarby live på nätet kan vi starkt rekommendera dig att skaffa ett konto på CMore, då det är den sajt som visar matchen direkt. Där kan du titta på sändningen av matchen, och det går att se alla matcher från Allsvenskan.

Det går dessutom att se din Örebro – Hammarby live stream från valfri plattform. Se din ström från mobil, dator, surfplatta eller koppla sändningen till TV.

  • Match: Örebro SK – Hammarby IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 3 maj, klockan 17:30
  • Arena: Behrn Arena, Örebro
  • Stream: CMore