Speltips & Odds: Örebro - Göteborg 5/8

Den sista utav våra två allsvenska matcher ut är den mellan Örebro – Göteborg. Nedanför hittar ni analyser och förhandstipp angående kvällens match.

Trolig laguppställning Örebro:

Jansson
Lorentzon Almebäck Grandlund Wright
Rogic Gerzic Amin
Broberg Strandberg Larsson

Trolig laguppställning Göteborg:

Anestis
Toko Da Graca Calasir Wernersson
Yusuf Erlingmark Eriksson Kharaisvili
Abraham Söder

Kan Göteborg hänga på topplagen?

Det är ett hårt pressat Göteborg som åker till Örebro för en tuff bortamatch. Med en match tillgodo på övriga toppkonkurrenter så har man ett gyllene läge att krympa avståndet ytterligare till en topp 3 placering.

Dock så är det lite vinna eller försvinna för göteborgarna då poängtapp idag skulle innebära att man måste klättra för fem lag för att kunna titulera sig svenska mästare, en minst sagt svår uppgift. Nej en seger är ett måste ikväll om man på allvar vill blanda sig in i slutstriden av årets allsvenska.

Det är ett bortalag som vunnit tre och spelat oavgjort två på sina fem senaste matcher. Örebro å sin sida har verkligen hittat formen på sistone då man först pulveriserade ett blekt Falkenberg hemma(4-0) och nu senast drämde man dit Helsinborg(4-1) där Carlos Strandberg skrev historia då han gjorde ett äkta hattrick inom loppet av nio minuter i första halvlek.

Åtta gjorda och ett insläppt är imponerande men två matcher är ingen ordentlig indikation på att man höjt sin nivå permanent utan man får fortsätta prestera så här ett tag framöver. Vi tro detta kommer bli en jämn match med mycket ställningskrig.

För Göteborg är det som sagt extra viktiga poäng på spel då man egentligen inte har råd att tappa poäng här om man vill utmana om SM-guldet. Hemmalaget kommer säkerligen ösa på direkt från start fulla av självförtroende så en intressant match har vi säkert framför oss.

Speltips & Odds: Örebro – Göteborg

Det brukar bli högt tempo på Behrn Arena, mycket tack vare det snabba konstgräset och med ett hemmalag i storform så kommer det säkerligen anfallas friskt från bägge sidor. Hörnor har det en vana att bli många utav när dessa lagen möts och ett spel på över 4,5 hörnor i första halvlek ger oddset 2,00 vilket är högst spelvärt!

Tips: Över 4,5 hörnor i första halvlek

Odds: 2,00(Bet365)