Speltips & odds: ÖFK tar emot Bajen 25/10

Östersunds och Hammarbys vägar korsas, när lagen möts på Jämtkraft Arena under söndagen.

Resultat
Odds
Östersunds FK
Oavgjort
Hammarby IF
Odds hämtat på Betway: 23/10 09:45

Trolig laguppställning, Östersund

Mills

Sundberg – Haugan – Isherwood – Outtara

Fritzson – Ssewankambo – Colkett

Hörberg – Turgott – Perry

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

Fenger – Magyar – Fällman – T. Söderström

Andersen – Bojanic

Kacaniklic – Johánnsson – A. Khalili

Ludwigson

Läs om hur du gör för att live streama Östersunds FK – Hammarby IF.

Azrafshan har fått ordning på Östersund

Allsvenskan var 7 omgångar gammal när Östersunds tränare Ian Burchnall fick gå, och in kom istället Amir Azrafshan. Azrafshans största merit var att ha varit assisterande tränare för det Dalkurd som gick upp till Allsvenskan för några år sedan, och i stunden tränade han Division 4-laget FC Djursholm.

En överraskande rekrytering av ett för allmänheten okänt namn, men bevisligen en bra rekrytering. Sedan Amir Azrafshan tog över som tränare för Östersunds FK har laget gått som tåget. Räknar man den allsvenska tabellen från att han klev in i ÖFK:s omklädningsrum ligger jämtlänningarna fyra – bara Malmö, Häcken och Hammarby har tagit fler poäng från omgång 8 till 24.

Den tidigare krisklubben Östersund – den ekonomiska krisen kvarstår väl visserligen – går nu mot en tämligen stabil mittenplacering, där en topp fyra-placering inte kan uteslutas. Till råga på allt är man hela Allsvenskans poängmässigt starkaste bortalag. På söndagen tar man emot Hammarby, men på hemmaplan.

Hammarby har fortfarande siktet inställt på att sluta topp tre. Man har gjort en väldigt svag säsong men tack vare att så även är fallet för toppkonkurrenterna lever hoppet om att ta in de tre poäng som skiljer Hammarby från Europaplats.

Speltips & odds

Hammarby får till den här matchen tillbaka tidigare avstängde lagkaptenen Jeppe Andersen. Dansken kliver in på mittfältet tillsammans med Darijan Bojanic, och är ett viktigt tillskott.

I matchen mot Mjällby senast visade Hammarby upp en glimrande offensiv, där Tim Söderström var den som blixtrade till allra mest. Vänsterbacken terroriserade Mjällbyförsvaret med sin enorma snabbhet och goda teknik, och kunde dessutom sätta sitt första allsvenska mål. Spelare som Gustav Ludwigson, Abdulrahman Khalili och Aron Jóhannsson imponerade, även de.

Vi tror att Hammarby bygger vidare på sin goda prestation senast med en ny seger. Östersund är bra men faktum är att hemma är man ett av seriens sämsta lag.

Vi spelar den raka 2:an till oddset 1,70 gånger pengarna, på Betway.

  • Tips: Hammarby vinner matchen
  • Odds: 1.70 på Betway (odds hämtat 23/10, 09:45)
Mikael Ymer utslagen i Kitzbühel efter en hård batalj
Mikael Ymer utslagen i Kitzbühel efter en hård batalj
Trots förlusten i kvartsfinalen mot Casper Ruud gjorde Sverigeettan Mikael Ymer en fantastisk insats, som han kan ta med sig vidare till USA turnén.
News icon 29 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Mikael Ymer är framme i kvartsfinal i Kitzbühel
Mikael Ymer är framme i kvartsfinal i Kitzbühel
Utan att ha tappat något sett har Sverigeettan i herrtennis, Mikael Ymer, tagit sig förbi två motståndare till kvartsfinalen i ATP Kitzbühel. Formen är på topp.
News icon 28 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer har signerat ett nytt kontrakt med klubben, som sträcker sig till år 2024.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson