Speltips & Odds: Norwich - Manchester City 14/9

Sist ut av dagens sju Premier League matcher är den mellan Norwich och de regerande mästarna Manchester City. Vi kommer nedanför ta en närmre titt på matchen med avspark 18.30 där ni kan läsa om laguppställningar, analyser och förhandstipp.

Trolig laguppställning Norwich:

Krul
Aarons Hanley Godfrey Lewis
Trybull Leitner Stiepermann
Cantwell Pukki Buendia

Trolig laguppställning Manchester City:

Ederson
Walker Laporte Otamendi Zinchenko
Rodri De Bruyne Silva
Mahrez Aguero Sterling

Målfest på Carrow Road?

Ja det är upplagt för en riktig målfest borta i Norwich. Ligans målgladaste lag kommer på besök idag och med tanke på hemmalagets fotbollsfilosofi så är det bäddat för mål. Sedan det snöpliga poängtappet hemma mot Tottenham så har Manchester City vunnit två raka och med en målskillnad på 7-1.

Som vanligt vet man inte riktigt hur Pep tänker mönstra sin elva då rotation är en stor del av Manchester City. Men oavsett vilka som startar idag så kommer Manchester City göra mål. Sterling har varit glödhet i säsongsinledningen och är en av spelarna som Norwich måste va extra noga med.

Under Peps ledning har den stora talangen tagit alla nödvändiga kliv från att gå just från enbart en talang till en världsklasspelare. Att ha en frisk Kevin De Bruyne är något man inte varit bortskämda med senaste åren och belgarens blotta närvaro ger ytor till övriga spelare i laget vilket man sett prov på redan i säsongsinledning.

Hemmalaget har nog överraskat en del då man fortsatt med sitt ibland naiva men stundtals underbara passningsspel där man hela tiden letar efter en väg att spela sig ur situationerna. Det straffade sig rejält borta i premiären mot Liverpool men dem har verkligen fått respekt tidigt som ett högst kapabelt lag i Premier League.

Finländaren Pukki har precis som i Championship gått som tåget inledningsvis i Premier League och står redan på 5 gjorda mål. På förhand känns detta som en otroligt rolig match att följa som fotbollsälskare då vi med all säkerhet kommer få målchanser i överflöd.

Speltips & Odds: Norwich – Manchester City

Precis som våra tidiga matcher har denna matchen mängder av intressanta odds men då vi verkligen tror på en del mål så känns oddset på just mål gångbart. Oddset på över 1,5 mål i första halvlek är 1,65(Bet365) och kommer att ryggas.

Tips: Över 1,5 mål första halvlek

Odds: 1,65(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]