Speltips & odds: Norge - Spanien 12/10

Norge tar emot Spanien på Ullevål, i en match där vi svenskar bör hoppas att vårt kära grannland går på plumpen.

NORGE X SPANIEN Spela nu
8.00 4.00

1.44

Spela nu

Trolig laguppställning, Norge

Jarstein
Elabdellaoui – Nordtveit – Ajer – Aleesami
Berge
Johansen – Henriksen – Ödegaard – Selnäs
King

Trolig laguppställning, Spanien

Kepa
J. Navas – D. Llorente – S. Ramos – Alba
Fabián – Busquets – Ñiguez
Rodrigo – P. Alcácer – Ceballos

Norge pressade att vinna för att komma topp två

EM-kvalet är tillbaka på torsdag, men vi får hålla oss ända fram till lördagen innan det spelas några matcher från vår Grupp F. Men när väl lördagen kommer bjuds det på tre matcher på en gång – vi får titta på Malta – Sverige, se Rumänien försöka besegra Färöarna och inte minst följa Norges utmaning hemma mot Spanien.

Norge slåss med Rumänien och Sverige om den åtråvärda andraplatsen i gruppen, som ger avancemang till EM 2020. Spanien har tagit snabbt beslag om förstaplatsen och blir med allra största sannolikhet för svåra att rubba.

Just nu har Norge två poäng upp till Sverige – och även en poäng upp till Rumänien – och för att man ska kunna komma tvåa lär det krävas seger här mot Spanien. Sedan får norrmännen hålla tummarna för att Spanien vinner mot både Sverige och Rumänien.

En stor snackis i Norge och i hela Europa är Erling Braut Håland. Den 19-årige anfallaren blev den blott andre i historien att göra hattrick i sin Champions League-debut (den förste var Wayne Rooney) och frågan är om Lars Lagerbäck ger honom chansen från start. Mer troligt är annars att Lagerbäck väljer att satsa på 4-5-1 igen, precis som han gjorde mot Sverige. Då lär inte Håland få plats i startelvan, utan Premier League-spelaren Joshua King går antagligen före.

Speltips & odds

Detta norska landslag i all ära, men vi tror att Spanien är några hack för stora.

Att Spanien leder redan i halvtid och sedan vinner betalar 2.20 gånger insatsen. Ett fint odds tycker vi, som spelar detta på Bet365.

  • Tips: Spanien leder i halvtid och vinner
  • Odds: 2.20, Bet365 (odds hämtat 17:30 8/10)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]