Speltips & Odds: NHL - 4/3

Ikväll har vi fyra stycken matcher i världens bästa hockeyliga – NHL. Det börjar dra ihop sig och det är bara runt 15 omgångar kvar av grundserien. Det är många lag som är inblandade i slutspelsdramatiken och varje match nu fram till sista är egentligen slutspelsmatcher för lagen. Vi kommer analysera kvällens matcher och göra en kupong av dem. Nedanför kommer speltips och odds.

1. Nashville Predators – Colorado Avalanche

 • Matchstart: 21.05
 • Liga: NHL
 • Speltips: Inget mål före 09:30
 • Odds: 2,15

Nattens första match är den mellan Nashville Predators – Colorado Avalanche. Hemmalaget Colorado har sakta men säkert börjat bygga lite form och man har nu börjat närma sig slutspelsstriden ordentligt. Med tre raka vinster har man satt sig i ett läge där man är bara har 4 poäng upp till Dallas Stars som innehaver 3:e och sista slutspelsplatsen i Central Division.

Spelet har sett stabilt ut och man har producerat mycket framåt. Inatt stöter man dock Western Conference bästa lag och NHL:s näst bästa lag Nashville Predators. Laget från the music city har hela sju raka segrar och man ser otroligt vassa ut. Målvaktsspelet är strålande som vanligt och man har fyra jämna bra kedjor. Då detta kommer bli en hård, jämn match gillar jag spelet på inget mål innan 09:30 till oddset 2,15 som kommer spelas.

2. Vegas Golden Knights – New Jersey Devils

 • Matchstart: 23.05
 • Liga: NHL
 • Speltips: Vegas vinna med uddamålet
 • Odds: 3,60

Kupongens andra duell mellan Western Conference – Eastern Conference. Det nybildade Vegas Golden Knights från Western Conference har gjort det helt fantastiskt hittils under säsongen. Man har på något sätt fått en helt nytt lag med 20+ spelare och ledare att fungera tillsammans på en gång. Man ligger i skrivande stund på en 2:a plats i Western Conference med 87 poäng på 64 matcher. Svenske William Karlsson har gjort succe i Vegas med sina 35 mål och sammanlagt 60 poäng på 64 matcher.

Hemmalaget New Jersey Devils har även dem gjort en bra säsong, även om det fortfarande fattas lite. Man ligger på en 4:e plats i Metropolitan Divison där man hr 4 poäng upp till Pittsburgh som har sista slutspelsplatsen. Man kommer in till den här matchen med två raka förluster och behöver vända på trenden om man ska haka på i slutspelsjakten. I en liga där alla slår alla och där det i slutet av säsongen oftast blir jämna matcher känns spelet Vegas vinna med uddamålet till oddset 3,60 väldigt lockande och kommer spelas.

3. Chicago Blackhawks – Anaheim Ducks

 • Matchstart: 22:05
 • Liga: NHL
 • Speltips: Över 5,5 mål i matchen
 • Odds: 1,95

Sista matchen ut är ett klassiskt Western Conference möte mellan Chicago – Anaheim. Det är två lag som varit dominanta under de senaste 6-7 åren i NHL men som inte alls fått till det i år. Bortalaget Chicago ligger fjärde sist i Western Conference med 64 poäng på 65 matcher. Med ett par vunna Stanley Cup bucklor inte allt för länge sen så kan man förstå kritiken laget fått under året.

Man har kvalite och erfaranhet i laget och ska vara i slutspel punkt. Nu har man istället i skrivande stund 15poäng upp till slutspel och man måste i princip gå rent om man ens ska ha en realistisk chans. Hemmalaget Anaheim har det bättre ställt då man enbart har en pong upp till slutspel. Detta blir säkert en målrik historia, som det brukar bli när lagen drabbar samman. Över 5,5 mål i matchen ger oddset 1,95 och är helt klart spelvärt!

Det sammanlagda oddset för tripplen är 15,10 och alla odds är hämtade från Bet365.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]