Speltips & Odds: Newcastle United – Arsenal 8/11

Streama

Matchen mellan Arsenal och Newcastle United kan du se på VIaplay.

Viaplay ger dig exklusiv tillgång till Premier Leagues alla matcher. Det är värt varenda krona och kommer därmed göra dig väldigt nöjd. Så om du tycker om Premier League och vill följa det hela säsongen ut, då föreslår jag att du köper tjänsten redan idag.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Newcastle – Arsenal via live stream

Trolig laguppställning, Newcastle

Dubravka

Manquilo – Schär – Lascelles – Willems

Ritchie – Shelvey – Longstaff – Almiron

Saint Maximin – Joselinton

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Maitland-NIles – Sokratis – Luiz – Monreal

Guendouzi – Xhaka – Ceballos

Pepe – Lacazette – Aubameyang

Ny start

En ny säsong och även ett nytt Arsenal. Arsenal går nu ut för att börja om på nytt efter vad som var en hemsk senaste säsong. Arsenal hade förlorat deras sista matcher, som också gjorde att de inte lyckades kvalificera sig till Champions League. Nu tvingas Londonlaget börja om på noll igen i hopp om en Champions League plats, och även vinna säsongen.

Arsenal har nu ett helt nytt lag och många spelare har gått och många spelare har kommit. Unai Emery hade till en början fått 40 miljoner Pund att röra sig fritt med detta övergångsfönster, men det verkade röra sig om mycket mer än så. Nu har Arsenal signat Nicolas Pepe, David Luiz, Ceballos (lån), Saliba och vänsterbacken Tierney. Med det sagt har Arsenal fyllt i det de behövde som mest, en ny ytter och en ny mittback. Inte enbart har Arsenal åtgärdat de positionerna, utan även gjort mer än så genom att förstärka andra positioner som Monreals vänsterbacksposition. Detta övergångsfönster kan inte beskrivas som något annat än lyckat för Arsenal.

Det ska bli spännande att se Nicolas Pepe i spel idag som också förväntas starta denna match. Nicolas Pepe har haft en väldigt imponerande säsong hos den franska sidan LOSC Lille där han stod för 22 mål och 11 assists.

Mesut Özil och Kolasinac förväntas inte starta i dagens match på grund av säkerhetsrisk. Arsenal-kollegerna attackerades medan de var ute tillsammans på en restaurang med vardera flickvänner, då två stycken motorcyklister kom för att attackera dem med kniv. Som tur förvarade Kolasinac bilen och räddade dagen. Hjälte! Nu förväntas Özil och Kolasinac vänta till hemma matchen för att låta omständigheterna få lugna ner sig lite.

Speltips

Detta kommer inte vara en enkel match för Arsenal om har haft problem med de sämre lagen förra säsongen. Det Arsenal måste förbättra att spel under press, vilket har visat sig brista ibland förra säsongen. För att vinna denna match är det viktigt att de håller sig lugna och passar vidare.

VI tror dock att Arsenal kommer att dominera denna match mot Newcastle.

VI tror att Newcastle kommer att pressa Arsenal att tappa boll.

Vi tror att Arsenal vinner matchen till oddset 1.90 på Bet365

  • Tips: Arsenal vinner
  • Odds: 1.90 på Bet365 (hämtat kl.14:01, 11/8-2019)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]