Speltips & Odds - NBA-finals: Golden State Warriors - Toronto Raptors

Likt NHL-säsongen lider NBA-säsongen mot sitt slut och efter fyra matcher i finalen(bäst av sju) så står det lite överraskande 3-1 till Toronto Raptors. Nedanför kommer allt ni behöver veta inför nattens game six.

Trolig laguppställning Golden State Warriors:

Green Iguodala
Thompson Curry Durant

Trolig laguppställning Toronto Raptors:

Gasol Siakam
Green Leonard Lowry

Kan Raptors göra det ”omöjliga” ?

Som tidigare nämnt står de 3-1 till Toronto Raptors efter fyra spelade matcher och man har de regerande mästarna rejält i brygga. Många har hävdat att Golden State Warriors är ett lag omöjligt att slå. Absolut har Warriors fullt självförtroende och ett friskt lag så ska de mer än skicklighet till om man ska slå dem då man har ligans i särsklass bästa lag på pappret.

Med KD, Steph Curry och Klay Thompson så har man tre utav de bästa skyttarna någonsin i ligans historia. Bara de är något helt unikt att ett lag besitter tre spelare av den kalibern. Lägg där till en otroligt rutinerad Andre Iguodala och försvarsjätte i Draymond Green så har du ett komplett basketlag. Dynastin Warriors har sedan tillskottet av KD varit överlägsna i NBA och man har vunnit bucklan tre av de fyra senaste åren.

Men med KD och Klay ute från de första fyra matcherna har man sett otroligt sårbara ut och ett Raptors hänförda av Kawhi Leonard har utnyttjat detta och spelat sin bästa basket för säsongen. Just Kawhi ser ut att i överlägsen stil vinna priset som finals-MVP då han snittat över 30 poäng i finalspelet. Raptors är dessutom i sin första final någonsin och har nu även chansen att ta hem hela skiten på hemmaplan i ett kokande(milt sagt) Toronto.

En stad som haft de magert med titlar i alla sporter de senaste decennierna ser nu äntligen ljuset i tunneln. Ikväll håller hela Toronto, hela Kanada andan när deras hjältar ska bära staden fram till en historisk titel.

Speltips & Odds: Golden State Warriors – Toronto Raptors

Med ryktena kring KD:s comeback så ökar såklart Warriors chanser avsevärt men med tanke på formen och hemmplansfördelen så är ändå Raptors favoriter inatt. Det kommer säkerligen bli en jämn tillställning där skyttet från ”downtown” mycket väl kan avgöra matchen. Warriors måste göra en grym insats och de tror vi att dem gör. Ett spel på Warriors över 106,5 poäng ger oddset 1,83(Bet365) vilket är klart spelbart och kommer att spikas.

Tips: Golden State Warriors över 106,5 poäng

Odds: 1,83

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]