Speltips & Odds - Nations League final: Portugal - Holland

Efter en lång och framgångsrik resa på det nya formatet så är vi nu framme vid finalen i Nations League. Vid resans ände står Christianos Portugal och Van Dijks Holland.

Trolig laguppställning Portugal:

Patricio
Semedo Pepe Dias Guerreiro
Fernandes Carvalho Neves Silva
Felix Ronaldo

Trolig laguppställning Holland:

Cillessen
Dumfries De Ligt Van Dijk Blind
De Roon Wijnaldum De Jong
Bergwjin Depay Babel

Dagen efter denna match spelar Sverige EM-kval. Läs om hur du kan streama Spanien – Sverige live.

Kan Holland få stopp på Ronaldo?

Efter dramatiska avgöranden i båda semifinalerna med sena mål och bjudningar så står vi här med en final mellan de regernade europamästarna Portugal och det pånyttfödda Holland. Båda semifinalerna var jämna tillställningar och med lite andra marginaler så hade de lika gärna kunnat vara Schweiz – England i en final. Både Portugal och Holland har imponerat med effektivitet och ett bra flyt i spelet och är helt klart värdiga att vara i en final.

Portugal har de senaste åren bevisat att man kan prestera på allra högsta nivå där allt som oftast stjärnan Ronaldo varit direkt avgörande. Men man har även andra stjärnor (om än mindre) runt omkring honom. Fernandes, Bernardo Silva, Neves är alla världsklasspelare som bidrar med en enorm spets. Tittar man på Holland finns även där enorma resurser med Van Dijk, De Ligt, De Jong och Depay i spetsen.

Den sistnämna har haft en otrolig form framförallt i landslaget och är spelaren som ska göra det framåt. Det är två otroligt bollskickliga lag som möts ikväll så det ska bli spännande att se hur lagen agerar taktiskt då bägge lagen är vana vid mycket boll. Man ser en klar skillnad i rutin och ålder mellan lagen.

Portugal har ett klart äldre lag med spelare som vunnit de mesta och där rutinen är viktig att ha med sig i sånna här matcher. Holland har ett ungt passionerat och hungrigt lag med en oerhörd fart i sitt spel. Det är spännande kontraster då båda lagen nått framgång i turneringen på lite olika sätt.

Speltips & Odds: Portugal – Holland

Vi tror detta kommer bli en jämn final, det kan säkert öppna lite försiktigt där lagen känner på varandra. Tror inte heller detta kommer bli en målexplosion då lagen är taktiskt skickliga och defensivt starka. Ett spel på 2-3 mål i matchen till oddset 2,00 känns helt klart lockande och kommer att spelas!

Tips. 2-3 mål i matchen

Odds: 2,00(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]