Speltips & Odds: Napoli - Liverpool 17/9

Så var det äntligen dags för Champions League att träda in våra liv igen. När vi går mot tråkigt höstväder så kommer Champions League som en sol och lyser upp tillvaron för oss. Föga fårvånande så har vi ett par godbitar redan i första gruppspelsomgången. En av de godbitarna är matchen mellan Napoli – Liverpool med avspark 21.00. Nedanför hittar ni laguppställningar, analyser samt förhandstipp inför kvällens match.

Trolig laguppställning Napoli:

Meret
Di Lorenzo Manolas Koulibaly Rui
Allan Ruiz Zielinski
Callejon Mertens Insigne

Trolig laguppställning Liverpool:

Adrian
A.Arnold Van Dijk Matip Robertson
Henderson Fabinho Wijnaldum
Salah Firminho Mane

Bekanta ansikten gör upp igen

Ja det är två lag som känner till varandra rätt bra som möts ikväll på Stadio San Paolo. Lagen har stött på varandra en del ute i Europa bland annat i förra årets Champions League gruppspel. Där och då vann lagen sina respektive hemmamatcher där bägge resultaten slutade 1-0. Så nu var det dags även den här säsongen och väldigt lite har förändrats i lagen sedan deras sista möte.

Liverpool har hållt sig relativt lugna på transferfronten och likaså Napoli. Om vi tittar lite på Liverpool så kommer dem till kvällens match med ett enormt självförtroende efter en perfekt inledning på säsongen. Efter fem spelade omgångar i Premier League så står man på maximala 15 poäng och leder ligan med hela 5 poäng före Manchester City.

Visserligen har spelschemat varit enkelt med Newcastle, Burnley, Norwich och Southampton men det ska som sagt göras också. Något som dock oroar lite är att man släppt in mål i alla matcher utom en vilket är ovanligt för att vara dagens Liverpool.

I övrigt har Klopp en frisk trupp till sitt förfogande och vi kommer få se bästa tänkbara startelva för Liverpool ikväll. Hemmalaget Napoli har också startat säsongen bra med två vinster på sina första tre, där förlusten kom mot de regerande mästarna Juventus efter en galen avslutning.

Senast slog man ett blekt Sampdoria på hemmaplan där slutsiffrorna skrevs till 2-0 efter dubbla mål av Mertens. I Napoli fattas Hysaj som är borta med en muskelskada annars har även Ancelotti tillgång till sitt bästa lag. På förhand känns detta mötet som ett av de absolut mest intressanta där vi förväntas se mycket anfallsfotboll samt en hel del mål.

Speltips & Odds: Napoli – Liverpool

Det finns väldigt många intressanta odds just på den här matchen och jag har velat fram och tillbaka men landar någonstans i analysen av Napolis filosofi och naivitet. Napoli är underbara att titta på men släpper till väldigt mycket bakåt för att vara ett topplag.

På tre matcher i ligan har man släppt in sju mål och då har man inte mött en offensiv som Liverpools än. Med det i åtanke så lockar spelet på Liverpool mål i bägge halvlekarna till oddset 3,00 otroligt mycket och kommer att ryggas.

Tips: Liverpool mål i bäge halvlekarna

Odds: 3,00(Bet365)