Speltips & odds: Hammarby - BK Häcken

Speltips HIF - BKH

Kampen om Europaplatserna fortsätter. På söndag eftermiddag ställs två av de Europajagande lagen, Hammarby och Häcken, mot varandra.

Resultat
Odds
Hammarby IF
Oavgjort
BK Häcken
Odds hämtat på Unibet: 30/10 11:30

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

Sandberg – Magyar – Fenger – T. Söderström

Andersen – Sher

Kacaniklic – Jóhannsson – A. Khalili

Ludwigson

Trolig laguppställning, Häcken

P. Dahlberg

Ekpolo – Toivio – Lindgren – Hammar

Friberg – Berggren

Yasin – Wålemark – A. Andersson

Søderlund

Läs om hur ni gör för att streama Hammarby IF – BK Häcken 1/11.

Tajt om Europaplatserna

Det har varit ett annorlunda år på många sätt, i världen och i fotbollen. Den framflyttade säsongen, frånvaron av publik, det täta matchandet och det utökade antalet byten har påverkat alla lag. Konsekvenserna är många, och de mest självklara är att det blivit hårda slag mot klubbarnas ekonomi och mer slitna spelare.

Att döma av tabellen har olika lag drabbats hårdare – eller så har vissa lag hanterat situationen bättre, beroende på hur vi vill se på saken. Klart är att vi sett en del oväntade tabellplaceringar såväl i Sverige som runtom i Europa. Det är bara att slå ett snabbt öga på vilka lag som leder de stora ligorna – Everton, Real Sociedad, Milan, Leipzig och Lille (tillsammans med PSG). I Sverige leder visserligen Malmö FF men annars är det tydligt att topplagen levererat betydligt sämre resultat än väntat. Det har också lett till att kampen om Europaplatserna är väldigt konkurrenssvag, jämn och oviss.

Fem lag slåss om att sluta 2:a och 3:a, där Djurgården har knapp fördel då man ligger två-tre poäng före konkurrenterna. De möter dessutom bottenlaget Falkenberg i den kommande omgången, samtidigt som övriga lag inom denna trepoängsradie ställs emot varandra. Elfsborg – IFK Norrköping och Hammarby – BK Häcken. Vilka blir avhängda?

  1. Malmö FF, 50 poäng
  2. Djurgården, 42 poäng
  3. IFK Norrköping, 40 poäng
  4. BK Häcken, 40 poäng
  5. Elfsborg, 40 poäng
  6. Hammarby, 39 poäng

Speltips & odds

Hammarby är ett av seriens allra formstarkaste lag, med tre segrar och ett kryss på de fyra senaste. Samtidigt har Häcken hamnat i en svagare period, där man bara vunnit en av sina sju senaste matcher – mot Falkenberg.

På sistone har Hammarby fått mer kontinuitet i sina prestationer. Man är vassare framåt än tidigare, effektivare när lägena dyker upp och stabilare i försvarsspelet. Dessutom har man fått tillbaka viktiga högerbacken Simon Sandberg.

Vi tror på hemmaseger, och spelar den raka 1:an till 2,20 gånger insatsen. Oddset finner ni på Unibet. Här kan du hitta oddsbonusar på betting.

  • Tips: Hammarby vinner matchen
  • Odds: 2.20 på Unibet (odds hämtat 30/10, 11:30)
Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Se Tyskland - Sverige stream från handbolls EM 2022. Vi tipsar gratis om hur du kan sända Sverige - Tyskland på TV och live streaming.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Se hur du kan se Sverige - Polen stream & TV från handbolls EM den 21/1, 2022. Få gratis tips på sidor som visar matchen online! …
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Milan – Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Streama Milan - Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Titta på Milan - Juventus stream från Serie A den 23 januari, 2022. Vi tipsar om hur du sänder matchen på TV eller via live streaming på nätet.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman