Speltips & odds: Hammarby - BK Häcken

Kampen om Europaplatserna fortsätter. På söndag eftermiddag ställs två av de Europajagande lagen, Hammarby och Häcken, mot varandra.

Resultat
Odds
Hammarby IF
Oavgjort
BK Häcken
Odds hämtat på Unibet: 30/10 11:30

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

Sandberg – Magyar – Fenger – T. Söderström

Andersen – Sher

Kacaniklic – Jóhannsson – A. Khalili

Ludwigson

Trolig laguppställning, Häcken

P. Dahlberg

Ekpolo – Toivio – Lindgren – Hammar

Friberg – Berggren

Yasin – Wålemark – A. Andersson

Søderlund

Läs om hur ni gör för att streama Hammarby IF – BK Häcken 1/11.

Tajt om Europaplatserna

Det har varit ett annorlunda år på många sätt, i världen och i fotbollen. Den framflyttade säsongen, frånvaron av publik, det täta matchandet och det utökade antalet byten har påverkat alla lag. Konsekvenserna är många, och de mest självklara är att det blivit hårda slag mot klubbarnas ekonomi och mer slitna spelare.

Att döma av tabellen har olika lag drabbats hårdare – eller så har vissa lag hanterat situationen bättre, beroende på hur vi vill se på saken. Klart är att vi sett en del oväntade tabellplaceringar såväl i Sverige som runtom i Europa. Det är bara att slå ett snabbt öga på vilka lag som leder de stora ligorna – Everton, Real Sociedad, Milan, Leipzig och Lille (tillsammans med PSG). I Sverige leder visserligen Malmö FF men annars är det tydligt att topplagen levererat betydligt sämre resultat än väntat. Det har också lett till att kampen om Europaplatserna är väldigt konkurrenssvag, jämn och oviss.

Fem lag slåss om att sluta 2:a och 3:a, där Djurgården har knapp fördel då man ligger två-tre poäng före konkurrenterna. De möter dessutom bottenlaget Falkenberg i den kommande omgången, samtidigt som övriga lag inom denna trepoängsradie ställs emot varandra. Elfsborg – IFK Norrköping och Hammarby – BK Häcken. Vilka blir avhängda?

  1. Malmö FF, 50 poäng
  2. Djurgården, 42 poäng
  3. IFK Norrköping, 40 poäng
  4. BK Häcken, 40 poäng
  5. Elfsborg, 40 poäng
  6. Hammarby, 39 poäng

Speltips & odds

Hammarby är ett av seriens allra formstarkaste lag, med tre segrar och ett kryss på de fyra senaste. Samtidigt har Häcken hamnat i en svagare period, där man bara vunnit en av sina sju senaste matcher – mot Falkenberg.

På sistone har Hammarby fått mer kontinuitet i sina prestationer. Man är vassare framåt än tidigare, effektivare när lägena dyker upp och stabilare i försvarsspelet. Dessutom har man fått tillbaka viktiga högerbacken Simon Sandberg.

Vi tror på hemmaseger, och spelar den raka 1:an till 2,20 gånger insatsen. Oddset finner ni på Unibet. Här kan du hitta oddsbonusar på betting.

  • Tips: Hammarby vinner matchen
  • Odds: 2.20 på Unibet (odds hämtat 30/10, 11:30)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Den första omgången i SHL 2021/22 kommer att starta den 11 september, Vi hjälper dig med speltips och bästa odds inför alla matcherna! …
News icon 9 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman