Speltips & odds: Milan - Cagliari 10/2

Milan ska försöka fortsätta sin goda form, när Cagliari gästar på San Siro. Får vi se ännu ett mål från Krzysztof ”Il Pistolero” Piątek?

MILAN X CAGLIARI Spela nu
1.44 4.50

7.50

Spela nu

Trolig laguppställning, Milan

Donnarumma
Calabria – Musacchio – Romagnoli – Rodríguez
Paquetá – Bakayoko – Kessié
Suso – Piatek – Calhanoglu

Skador: Cristián Zapata, Mattia Caldara, Giacomo Bonaventura, Pepe Reina
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Cagliari

Cragno
D. Srna – Pisacane – Ceppitelli – Padoin
Deiola – Cigarini – Barella
Ionita – J. Pedro
Pavoletti

Skador: Lucas Castro, Ragnar Klavan, Alberto Cerri, Filip Bradaric, Valter Birsa, Cyril Théréau, Fabrizio Cacciatore
Avstängningar:

Nyförvärven har höjt Milan

Milan har inte spelat Champions League-fotboll sedan säsongen 2013-14, men snart kan det vara dags igen. För en gångs skull ligger laget bra till i kampen om Champions League-platserna (en topp 4-placering krävs för CL-spel kommande säsong) och vinner laget här passerar man Lazio upp till fjärdeplatsen.

Poängmässigt är faktiskt Milans säsong sämre än den förra så här långt; laget har ett poängsnitt på 1.64, jämfört med förra säsongens 1.68. De andra topplagen har dock också presterat sämre – bortsett från Juventus då – och därför har man en bra position i tabellen.

Dock verkar Milan just idag vara det starkaste på länge. Laget har en fin period bakom sig med 2-0-seger över Genoa, 0-0 mot Napoli, 2-0 mot Napoli (Italienska Cupen) och 1-1 mot Roma. Nyförvärven Krzyzstof Piatek och Lucas Paquetá har genast tagit för sig och blivit ordinarie, och målet mot Roma assisterades faktiskt av Paquetá fram till Piatek.

På andra sidan planen på söndag finner vi Cagliari, som ännu inte tagit en seger under år 2019. Laget kommer senast från 2-2 mot Empoli, 0-3 mot Sassuolo och 0-1 mot Atalanta.

Milan – Cagliari: Speltips & odds

Det allra mesta tyder på vinst för Milan i denna match. De rödsvarta ser som sagt starkare ut än på länge, och det känns som att de har en nyfunnen stabilitet samtidigt som de fått in rejäl spets i form av Piatek och även Paquetá.

Vi spelar den raka 1:an till 1.44 gånger pengarna. Om du gärna spelar på betting med Swish kan du läsa om bettingsidor som erbjuder tjänsten här.

  • Tips: Milan vinner
  • Odds: 1.44, Bet365

Streama Milan – Cagliari

Det är enkelt att streama Milan – Cagliari. Du behöver ett spelkonto på Bet365, där matchen visas. När du skaffat det är det bara att göra en insättning och titta på Milan – Cagliari direkt från din dator, mobil eller surfplatta.

Matchen visas i bra bild- och ljudkvalitet, och förutom för att se Milan – Cagliari live stream finner du streams till alla matcher i Serie A.

  • Match: Milan – Cagliari, Serie A
  • Datum & tid: Söndag 10 februari, 20:30
  • Arena: San Siro, Milano
  • Stream: Bet365

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+