Speltips & odds: 'Mauler' Gustafsson vs Anthony Smith (UFC)

Alexander ”The Mauler” Gustafsson går ut i oktogonen för att möta Anthony Smith den 1 juni 2019. Dessa två UFC-fighters slåss i Globen, Stockholm.

Många svenskar förväntas spela på betting inför Alexander ”The Mauler” Gustafsson vs Anthony ”Lionheart” Smith. Därför kommer vi tipsa om bästa oddsen & ett speltips inför matchen.

Fighten kommer att bli huvudeventet för denna UFC-gala. Just nu är det Alexander Gustafsson som står som stor favorit att vinna på hemmaplan. Att kunna hantera att vara ansedd som favorit är ett måste inom MMA. Fortsätt gärna läsa för att se vilka odds våra speltips kommer att ha.

Fighters Sida med bästa oddset
ALEXANDER ”THE MAULER” GUSTAFSSON
ANTHONY ”LIONHEART” SMITH

Bästa oddsen & våra tips inför UFC-galan i Stockholm

Många är vi som länge väntat på att Alexander ”The Mauler” Gustafsson ska gå sin nästa fajt i UFC. Sist han slogs var i december, då han förlorade mot Jon Jones. Nu är det äntligen dags igen!

Den 1 juni gör sig Alexander ”The Mauler” Gustafsson redo för att slåss mot amerikanske, Texasfödde Anthony ”Lionheart” Smith. Mauler går in i matchen som stor favorit, och det mesta tyder väl på att svensken vinner den här matchen. Speciellt inför hemmapubliken i Stockholm.

The Mauler har blott fyra förluster i sin karriär, och har en imponerande vinstprocent på hela 78 procent av sina matcher. Statistiken för Anthony Smith är visserligen bra den med, men inte riktigt lika imponerande. 69 procent är bra, men inte ”Mauler-bra”.

Favoritskapet på Mauler är alltså stort, när slagskämparna gör upp i Globen. Svensken står i skrivande stund på cirka 1.40 gånger pengarna i odds, medan oddset på Anthony Smith ligger på hela 3.25 gånger pengarna. Det är med andra ord amerikanen man ska spela på om man vill försöka sig på ett litet långskott. På så vis göra stor förtjänst av sina pengar. Men frågan är hur klokt det egentligen är…

Vi kommer med vårt svenska hjärta spela på att Alexander Gustafsson plockar hem sin 19:e seger i UFC mot Anthony Smith. Låga odds, men ändå mycket spelvärt.

För att inte lämna dig med enbart ett speltips som kommer vi första boosta oddsen med hjälp av ett kompletterande speltips med höga odds. Dessa kommer vi att uppdatera med dess närmare matchen vi kommer.

Vårt speltips till den här fajten hamnar på The Mauler, vilket vi finner till 1.36 gånger pengarna på Bet365.


 • Tips: Alexander Gustafsson vinner matchen
 • Odds: 1.36
 • Bettingsida: bet365

Oddsboost & kampanj hos Betfair

Om du inte riktigt är nöjd med ditt odds som du får inne hos de allra flesta svenska bettingsidor. Då kan vi rekommendera en oddsboost online som du kan hitta hos betfair. Denna oddsboost kommer ge dig ett odds på 6.00 x din insats på vinst för The Mauler. Detta i jämförelse med dryga 1.40 som de allra flesta andra oddssidor erbjuder dig att spela på.

För att använda dig av kampanjen inför Alexander Gustafsson vs Anthony Smith så krävs det att du är medlem hos Betfair.


Alexander Gustafsson Anthony Smith
Födelsedatum 15 januari 1987 26 juli 1988
Född i Arboga, Sverige Texas, USA
Längd 196 cm 191 cm
Vikt 93 kg 93 kg
MMA-matcher 23 45
Vinster 18 (11 på K.O.) 31 (17 på K.O.
Förluster 5 (2 på K.O.) 14 (8 på K.O.
Vinstprocent 78 % 69 %
Senaste match 29 dec mot Jon Jones, förlust 2 mars mot Jon Jones, förlust

Formen för ”The Mauler” inför matchen

Alexander ”The Mauler” Gustafsson stod på toppen av sin karriär år 2013, då han tilldelades en hel rad olika utmärkelser. Det var året då han gick sin berömda fajt mot Jon Jones, vilken utsågs till årets fajt av de allra flesta organisationer som verkar inom MMA.

Sedan dess har den gode Alexander Gustafsson haft en lite sämre period. Han har berättat om hur motivationen till MMA ibland försvunnit, och på sina senaste 6 matcher har han förlorat 3. På sina totala 23 matcher har han bara förlorat 5, så den senare formen har inte varit den bästa.

Men nu säger han att han är redo igen. Han har väntat ända sedan i december 2018 på den här fajten och ska nu ut och slå Anthony Smith, som bara vilat sedan i mars 2019 då han också fick stryk av just Jon Jones.

Alexander Gustafsson har sagt att han hade föredragit att slåss tidigare, medan Smith uttalat sig om att han egentligen velat vänta längre med att slåss den här fajten. Vi lär med andra ord att få se en riktigt taggad ”The Mauler” kliva ut i oktogonen, redo att göra slarvsylta av den lite tröttare Anthony Smith.

Båda dessa fighters kommer från förluster mot den allra främst MMA-fightern Jon ”Bones” Jones. Frågan är nu vem av dessa slagskämpar som ligger närmst bakom denna gigant inom MMA & UFC.

UFC Stockholm 2019

Som vi tidigare har meddelat här i texten så kommer det inte bara vara ”The Mauler” och Anthony Smith som kommer gå upp i oktagonen den 1 juni. Detta kommer bli en grymt event som bjuder på hela maximala 12 matcher. Notera gärna att inte alla matcher ännu är bekräftade. Här nedan kan du se alla matcher som planeras att avgöras under UFC-galan i Stockholm.

 • Lätt tungvikt: #2 Alexander Gustafsson vs. #4 Anthony Smith
 • Lätt tungvikt: #7 Volkan Oezdemir vs. #9 Ilir Latifi
 • Lätt tungvikt: #10 Jimi Manuwa vs. Aleksandar Rakic
 • Fjädervikt: Makwan Amirkhani vs. Chris Fishgold
 • Bantamvikt (damer): #11 Tonya Evinger vs. #13 Lina Länsberg
 • Lättvikt: Nick Hein vs. Luigi Vendramini
 • Lättvikt: Stevie Ray vs. Leonardo Santos
 • Bantamvikt (damer): Bea Malecki vs. Duda Santana
 • Lätt tungvikt: Darko Stosic vs. Devin Clark
 • Fjädervikt: Daniel Teymur vs. Sun Bin Jo (ej officiellt bekräftad)
 • Lättvikt: Damir Hadzovic vs. Christos Giagos (ej officiellt bekräftad)
 • Lättvikt: Joel Alvarez vs. Danilo Belluardo (ej officiellt bekräftad)

Galan kommer att starta med första matchen omkring 16:00, för att sedan ge plats åt huvudmatchen omkring 19:00.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]