Speltips & Odds: Manchester United - Leicester 14/9

Efter ett två veckors uppehåll tack vare landslagsspel så är Premier League äntligen tillbaka. Vi har sju matcher på dagens meny och vi ska i denn artikeln titta lite närmre på Manchester United – Leicester med avspark 16.00. Nedanför hittar ni laguppställningar, analyser samt förhandstipp inför matchen.

Trolig laguppställning Manchester United:

De Gea
Wan-Bissaka Lindelöf Maguire Young
McTominay Pereira Mata
James Rashford Lingard

Trolig laguppställning Leicester:

Schmeichel
Pereira Evans Soyuncu Chilwell
Albrighton Tielemans Ndidi Barnes
Maddison Vardy

Upp till bevis för Manchester United

Ja efter en minst sagt fin öppningsmatch mot Chelsea hemma så har de gått rejält med grus i maskineriet för mesta mästarna. Efter chockförlusten hemma mot Crystal Palace så var det många upprörda fans som gjorde sig hörda. Det hela blev inte bättre av ett oavgjort resultat matchen efter mot Southampton på St Marys.

Även om det är tidigt på säsongen så är det tuffa tider för Solkjaer vid rodret och resultaten måste verkligen börja komma och det snabbt. Om man tar de senaste femton matcherna i tävlingssammanhang så har man endast vunnit tre utav dessa. Inför dagens match har man dessutom Pogba och Martial skadade vilket är stora avbräck framförallt i offensiven.

Trots den svaga inledningen på Premier League har man endast två poäng upp till Arsenal på delad 4:e plats. Men nu gäller det att börja plocka trepoängare och det gör man inte hur som helst mot dagens motståndare Leicester. Gästerna har öppnat säsongen strålande och är obesegrade efter fyra omgångar och där man kommer från två raka segrar.

Brendan Rodgers har verkligen satt sin prägel på laget och det ser väldigt harmoniskt ut i laget. Detta till trots då man förlorade kanske sin bästa spelare och ledare där bak i Maguire som bekant finns hos motståndarna idag. Talismanen Vardy har stått för tre mål de senaste två matcherna och han får man verkligen se upp med idag i hemmalaget. Dessutom trivs Vardy mot just Manchester United där han har ett högt målsnitt per match. På förhand känns detta som en otroligt intressant match där utgången är helt oviss.

Spetips & Odds: Manchester United – Leicester

Det finns ett par intressanta spel på den här matchen men den som kanske känns mest logisk är spelet på Leicester över 1,5 hörnor i första halvlek. Oddset på det är 1,50(Bet365) och Leicester är ett lag som skapar många hörnor så spelet i sig känns både logiskt och högst realistiskt.

Tips: Leicester över 1,5 hörnor första halvlek

Odds: 1,50(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]