Speltips & Odds: Manchester United - Crystal Palace 24/8

Omgång tre utav Premier League drog igång redan igår med en intensiv match mellan Aston Villa och Everton. Fredagsmatcher är något som vi kommer få allt mer av denna säsongen vilket är nytt och intressant. Först ut idag är Manchester United – Crystal palace och som vanligt hittar ni laguppställningar, analyser samt förhandstipp nedanför.

Trolig laguppställning Manchester United:

De Gea
Wan-Bissaka Lindelöf Maguire Shaw
McTominay Pogba Pereira
Rashford Martial James

Trolig laguppställning Crystal Palace:

Guaita
Ward Kelly Dann Aanholt
Townsend McArthur Milivojevic Meyer
Zaha Benteke

Crystal Palace en mumsbit för Manchester United?

Dagens match är viktig för bägge lagen. Manchester United vill inte redan hamna efter toppkonkurrenterna i tabellen och Crystal Palace vill inte redan halka efter i kampen om överlevnad. För det är väl just det som bortalaget får sikta på den här säsongen.

Med tappet av Wan-Bissaka(till just United) strulet med stjärnan Zahas vara eller icke bara i klubben samt en forna målkung i Benteke som inte synts till på flera år så ser det inte direkt ljust ut för londonklubben. Efter en oavgjord premiär mot Everton och nu senast en förlust mot nykomlingen Sheffield United så står man på en poäng efter två spelade omgångar.

Men det är inte just poängskörden som är orosmomentet utan snarare anfallsspelet och målproduktionen. Även om det bara spelats två matcher så är man tillsammans med Watford de enda lagen som ännu inte gjort mål i årets Premier Leaguel. Idag går man dessutom upp mot ett numera starkt Manchester United försvar så det kommer bli tufft att spräcka målnollan även idag.

Manchester United kommer in till den här matchen efteren 1-1 match mot Wolves förra veckan där man stundtals kontrollerade matchbilden men efter en missad straff(Pogba) och ett supermål av Neves så blev det i slutändan bara en pinne.

Nu vänder man hem till Old Trafford igen och mot ett svagt Crystal Palace ska det helt enkelt inte vara något annat än tre poäng. Man har idag en chans att nöta sitt anfallsspel och dessutom hålla en ny nolla. I övrigt så har lagen skadefria trupper och bägge sidor kan formera bästa tänkbara elvor dagen till ära.

Speltips & Odds: Manchester United – Crystal Palace

Vi på sportal kan inte se en annan matchbild än den att Manchester United kommer dominera hemma på Old Trafford. Visserligen har Manchester United egentligen aldrig varit ett ”possesion-pep-lag” så vi kommer nog inte se ett 80-20 bollinnehav men rent kvalitetsmässigt så kommer United skapa de bästa chanserna och framföralt så har man spelare som kan göra mål. Det finns en rad trevliga potentiella spel på dagens match men det lutar åt ett spel på Martial som målskytt till 2,20 gånger pengarna.

Tips: Martial målskytt

Odds: 2,20(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]