Speltips & Odds: Manchester United - Chelsea 11/8

Som ni säkert är medvetna om så satte årets Premier League igång i fredags med matchen mellan Liverpool – Norwich. Idag söndag har vi de tre avslutande matcherna i omgång 1 och nedanför ska vi ta en närmre titt på omgångens match mellan Manchester United – Chelsea. Matchanalyser och förhandstipp hittar ni längre ner i artikeln.

Trolig laguppställning Manchester United:

De Gea
Wan-Bissaka Lindelöf Maguire Shaw
Matic Pogba McTominay
James Rashford Martial

Trolig laguppställning Chelsea:

Arrizabalaga
Azpilicueta Luiz Christensen Emerson
Kovacic Jorginho Barkley
Pedro Abraham Pulisic

Rivalmöte direkt i första omgången

Premier League hinner knappt starta innan det smäller direkt. Manchester United – Chelsea är verkligen en riktigt mumsbit och ännu mer intressant när de båda giganterna får känna på varandra direkt i öppningsmatchen på säsongen. Efter en rad rykten och spekulationer så fick Manchester United äntligen sin mittback.

Harry Maguire gick loss på svindlande 80 miljoner £ vilket gjorde han dyrare än Van Dijk och därmed den dyraste backen i historien. Är han värd pengarna? Det kan egentligen bara framtide utvisa. Men United var i desperat behov av en mittback särskilt nu när Bailly gått sönder ännu en gång. För övrigt har Wan-Bissaka sett ruskigt bra ut på försäsongen(där United gått som tåget) så där finns nog förhoppningar om en rejäl förbättring defensivt sett till den här säsongen.

Efter fem segrar och en oavgjord nu senast mot Milan får man sitt första riktiga test direkt i första omgången mot rivalen Chelsea. Ett Chelsea som också gått bra på försäsongen med många segrar och ännu mer mål. Frank Lampards intåg i Chelsea kan ha gjutit in den glöden och tändingen laget behövde efter att ha sett sin talisman Hazard lämna för Real Madrid.

Utan Hazard så kommer man vara betydligt mindre slagkraftiga framåt då han var inblandad i hälften av alla Chelseas mål ifjol. Pulisic har kommit in, likaså Abraham från sitt lån hos Aston Villa. I övrigt är det samma Chelsea från ifjol och då man inte får värva förrän till nästa sommar så ska de bli intressant att se hur man klarar säsongen 19/20.

De två senaste mötena i ligan mellan lagen slutade 1-1 på Old Trafford och 2-2 på Stamford Bridge. På skadelistan hos Manchester United finns Bailly, Sanchez och Darmian. Hos Chelsea fattas Kante, Rudiger, Hudson-Odoi och Loftus-Cheek.

Speltips & Odds: Manchester United

Vi tror det kommer bli en försiktig inledning från bägge lagen där man känner lite på varandra och matchens intensitet kommer höjas avsevärt efter första målet. På förhand känns detta som en match där man kommer bjuda på så lite som möjligt och där ett oavgjort resultat kommer vara klart godkänt för bägge sidor. Ett spel på 2-3 mål i matchen ger oddset 2,00 och kommer att spelas.

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 2,00(Bet365)