Speltips & Odds: Manchester City - Chelsea 23/11

Vilken stormatch! Manchester City ställs inför formstarka Chelsea i hopp om att återta sin position i tabellen.

Streama

Denna stormatch mellan Manchester City och Chelsea kan du se på Viaplay!

Viaplay är värt varenda krona. Där får du tillgång till Premier Leagues bästa mather i HD-kvalité. Utöver det får även tillgång till exklusivt försnack som leds av Sveriges främsta fotbollsexperter.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på via live stream

Övrig info om matchen:

  • Match: Manchester City – Chelsea, Premier League
  • Datum & tid: 23/11 18:30
  • Arena: Etihad Stadium
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Manchester City

Ederson

Walker – Stones – Fernandinho – Mendy

Bruyne – Rodrigo – Silva

Mahrez – Aguero – Sterling

Trolig laguppställning, Chelsea

Arrizabalaga – Azpilicueta – Zouma – Tomori

Kanté – Jorginho – Kovacic

Willian – Abraham – Mount

Chelsea i utmärkt form

Manchester City förlorade sin senaste match mot rivalen Liverpool, vilket verkade avgöra vem som kommer att vinna Premier League denna säsong. NU kommer ”the Citizens” möta Chelsea och hoppas på det bästa för att vinna Premier League. Kanske tappar Liverpool det snart.

Lampards Chelsea har gått upp i stormfart. Chelsea har presterat utmärkt på den senaste tiden där de på deras sex senaste matcher vunnit alla. I början av säsongen började Chelsea svagt men efter en tid verkar det som att Lampard imponerande nog har utvecklats med skyfart. Chelsea ligger förvånande nog på tredje plats, vilket är en plats före Manchester City. Väldigt skickligt.

Manchester City har defensiva bekymmer för tillfället. Mittbacken Laporte är för tillfället skadad och istället för honom spelar Fernandinho. I matchen mot Liverpool märkte man att Fernandinho inte alls är van vid att spela på den positionen.

Den unge talangen Tammy Abraham har gjort 10 mål och 2 assists på 11 spelade matcher vilket är toppklass. Utan honom skulle Lampards Chelsea inte varit där de är i tabellen för tillfället.

Speltips

Chelsea har som tidigare nämnt inte förlorat en enda match på deras sex senast spelade matcher i Premier League. Även Chelseas bortaspel ser väldigt bra ut då ”The Blues” bara förlorat en av deras sex möten på bortaplan.

Manchester City är väldigt starka på hemmaplan då de enbart förlorat en och spelat en oavgjort på deras sex senaste matcher på hemmaplan.

Vi tror att denna match kommer att bestå av mycket spring, en enormt ög press och en massa chanser. Jag tror att Chelsea kommer att göra allt för att Manchester City inte ska få dominera matchen.

VI tror att båda lagen gör mål till oddset 1.61 på Bet365

  • Tips: Båda lagen gör mål – Ja
  • Odds: 1.61 på Bet365