Speltips & odds: Manchester City - Burton Albion 9/1

Manchester City tar emot Burton Albion I semifinal av den engelska ligacupen. Läs allt inför matchen här.

MAN C X BURTON Spela nu
1.04 21.00 51.00 Spela nu

Burtons spelare ska spela matchen av deras liv

Igår kunde Tottenham besegra Chelsea med uddamålet efter ett straffmål från Harry Kane, och idag är det dags för nästa semifinal i Engelska Ligacupen. Lilla Burton Albion, från tredjedivisionen League 1, gästar Manchester City på Etihad Stadium.

Om två veckor möts lagen igen, och för att Burton ska ha någon som helst rimlig chans att gå vidare måste man se till att hålla siffrorna nere ikväll. Ett bortamål hade heller inte suttit fel.

Burton spelar som sagt i den engelska tredjeligan, och är där inte ens ett topplag. Klubben parkerar i mitten av tabellen, och har förlorat fler matcher än vad man har vunnit. Trots de halvdana prestationerna i ligan och den bristande statusen har man alltså lyckats nå semifinalen i ligacupen. På sin väg hit har man slagit ut ligakonkurrenten Shrewsbury Town, Championshiplaget Aston Villa, Premier League-klubben Burnley, Championshiplaget Nottingham Forest och så till sist Championshiplaget Middlesbrough, som krigar om uppflyttning till högstaligan. En fantastisk resa av Burton, som nu gett dem möjligheten att få mäta sig med några av världens bästa spelare.

Manchester City kommer från en viktig och moralhöjande seger mot Liverpool, vilket gjort att man minskat gapet till laget med 4 poäng. Laget jagar sin andra raka Premier League-titel, och ligacupen är långtifrån lika högprioriterad. Men då det ändå inte är dag för ligamatch förrän på måndag, väntar vi oss ändå att Pep Guardiola ställer ut ett mer eller mindre ordinarie lag ikväll.

Manchester City – Burton Albion: Speltips & odds

Vi tror att Manchester City kommer att köra fullt ös framåt. Lagets offensiv är av allra högsta klass och det lär bli en del mål framåt. Det kan sägas att oddset på att det ska bli över 2.5 mål är 1.18, vilket vittnar en del om att det väntas ett målfyrverkeri på Etihad Stadium i natt.

Burton då, kan de ställa till med något? Vi tror att Citys anfallsglädje och antagligen stora ledning kan göra att man slappnar av lite och inte bryr sig alltför mycket om ifall det skulle rassla till bakåt en gång. 4-1, 5-1 eller liknande känns som ett ganska troligt resultat.

Vi ska komma ihåg att detta är livets match för alla spelare i Burton, medan det är en av de mindre spännande matcherna för Citys världsstjärnor. De möter ett tredjedivisionslag och kommer nästan oundvikligen tappa lite i koncentration vid något tillfälle. Burton kommer i sin tur att ge allt och vi tror att man lyckas få in någon boll.

Vi spelar ”båda lagen gör mål” till det fina oddset 3.40 gånger pengarna.

  • Tips: Båda lag gör mål
  • Odds: 3.40, Bet365

Har du förresten hört talas om att det finns många bettingsidor som tar emot Swish? Läs mer på länken.

Streama Manchester City – Burton Albion

För att streama Manchester City – Burton Albion behöver du ett konto på Bet365, där du satt in pengar. Skapa ett konto och sätt in pengar, så kan du titta på Manchester City – Burton Albion online, direktsänt.

Matchen visas från avsparkstiden klockan 20:45, och du kan se din live stream från valfri plattform.

Du är nog inte ensam om att vilja se Manchester City, när lagen möts i semifinal av engelska ligacupen (även förkortat EFL Cup eller Carabao Cup).

  • Match: Manchester City – Burton Albion, semifinal i Engelska Ligacupen, match 1 av 2
  • Datum & tid: Onsdag 9 januari, 20:45
  • Arena: Etihad Stadium, Manchester
  • Stream: Bet365

Streama Premier League