Speltips & odds: Malta - Sverige 12/10

Det är återigen dags för EM-kval. Sverige tar sig an Malta, i vad som bör bli tre komfortabla poäng.

MALTA X SVERIGE Spela nu
19.00 11.00 1.083 Spela nu

Trolig laguppställning, Malta

Bonello
S. Borg – Agius – Z. Muscat
Corbalan – Vella – R. Muscat – Gambin – Mbong
Farrugia – Nwoko

Trolig laguppställning, Sverige

Olsen
Lustig – Nilsson Lindelöf – Granqvist – P. Bengtsson
Quaison – K. Olsson – EkdalForsberg
M. BergA. Isak

Här kan du läsa om hur du gör för att streama Malta – Sverige live.

Skadeavbräck från Sveriges trupp

För alla som håller på något av topplagen i Allsvenskan har det varit ett par intensiva veckor, och det kan nästan vara skönt för hjärtat med ett litet landslagsuppehåll.

Det var en landslagstrupp med flertalet överraskningar som Janne Andersson presenterade förra veckan. Ken Sema, Oscar Lewicki, Riccardo Gagliolo var de stora överraskningarna, samtidigt som Jimmy Durmaz petats för första gången på många år medan Muamer Tankovic får chansen i truppen igen.

Oscar Lewicki tvingades dock lämna återbud på grund av skada, och Alexander Fransson har kallats in som ersättare. Även Pontus Jansson har fått lämna återbud, och där ersätter Djurgårdens hyllade lagkapten Marcus Danielson. Oroväckande för Sverige är också att Victor Nilsson Lindelöf tvingades stå över Manchester Uniteds match i söndags, men ännu är det oklart hur pass allvarlig skadan är.

Förutsättningarna inför avslutningen av EM-kvalet ser helt ok ut för Sverige. Fyra matcher återstår – Malta borta, Spanien hemma, Rumänien borta och Färöarna hemma. Vinner Sverige samtliga matcher är man garanterat klar för EM, medan tre av fyra segrar bör räcka även det. Om Sverige skulle misslyckas med att kvalificera sig till EM genom EM-kvalet, har man en extra chans att göra så via Nations League. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Nations League.

Malta har som vanligt haft ett tufft kval, men faktiskt lyckats vinna en match, mot Färöarna.

Speltips & odds

Sverige gäller naturligtvis som stora favoriter, och vi får använda lite fantasi för att hitta ett spännande och spelvärt spel.

Vi väljer att spela på Sverige ”att vinna båda halvlekarna” till 1.80 gånger insatsen. Det har Sverige nog med kvalitet och motivation för att göra.

  • Tips: Sverige vinner båda halvlekarna
  • Odds: 1.80, Bet365 (odds hämtat 11:00 7/10)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]