Speltips & odds: Malmö FF - Zrinjski Mostar 8/8

Trolig laguppställning, Malmö FF

Dahlin

Larsson – Bengtsson – Safari

Berget – Christiansen – Bachirou – Lewicki – Rieks

Rosenberg – Antonsson

Trolig laguppställning, Zrinjski Mostar

Soldo

Kadusic – Jakovljevic – Gojkovic – Stojkic

Pezer – Zlomislic

Ticinovic – Curjuric – Cirjak

Hadzic

Malmö starka på hemmaplan

20 raka matcher utan förlust sätter hemmalaget i en fin form inför dagens möte. Hemmalaget för kvällen Malmö FF kommer till denna match mot bosniska Zrinjski Mostar med en form som ser stabil ut. Laget har endast en förlust hemma på Stadion på hela 32 matcher. Ett oerhört bra facit och visar deras styrka när supportrarna ger vind i seglen. I lagets senaste match spelade de 3-2 i den andra kvalomgången mot slovenska Domzale efter att ha varit illa ute under en period i matchen, men lyckades avstyra och vinna tillslut. Dubbelmötet skrevs därmed till 5-4 sammanlagt och Malmö FF avancerade till nästa omgång som börjar idag under kvällen.

Bortalaget för kvällen Zrinjski Mostar kommer till denna match i Malmö med en förlust i bagaget. I deras senaste match förlorade laget mot seriekonkurrenten Zeljeznicar med 1-0 på bortaplan, en form som visat sig vara alltför ofta i inledningen av deras säsong i den bosniska ligan. En vinst och en förlust i ligan hitintills innan denna hårda förlusten mot den stora konkurrenten parkerar laget i botten av ligan. Men det har gått bättre i Europa League för Mostar. Laget vann dubbelmötet mot holländska Utrecht med sammanlagt 3-2 efter att ha vunnit den sista matchen på hemmaplan i Bosnien med 2-1. Laget har nu en spännande resa kvar att vandra, men kommer att få det svårt mot skåningarna som kämpar för att återupprepa den succé från fjolårets Europa League avancemang.

Här finner du information om hur du gör för att streama Malmö – Mostar live.

Malmö FF – Zrinjski Mostar: Speltips & odds

Hemmalaget Malmö FF är formstarka, inte minst på hemmaplan vilket statistiken visar klart och tydligt med en förlust på deras senaste 32 matcher. Zrinjski Mostar har visat sig svåra att slå i Bosnien och innan det väntar det en bortamatch för bosnierna i Malmö som kan bli minst lika svår för deras del. Skåningarna har visat sig kunna bärga segrar mot alla odds hemma på Stadion och vi tror inte denna kväll blir något undantag med supportrarna i ryggen.

Malmö FF kommer att göra allt för att inleda detta dubbelmöte mot det bosniska laget med seger här på hemmaplan, eftersom de vet att det väntar en svår bortamatch i nästa vecka. Vi spelar den raka 1:an till 1.22 gånger insatsen. Gör detta nu för att ta del av denna match och känna den elektriska spänningen.

  • Tips: Malmö FF vinner
  • Odds: 1.22, Bet365

Med hjälp av denna länken kan du hitta oddsbonusar att spela på online.