Speltips & Odds: Malmö FF - Sirius 21/7

Streama Malmö – Sirius live

För att få tillgång till matchen behöver du först fixa ett konto på Cmore. Det är tjänsten som äger rättigheterna till att visa matcher i allsvenskan. Efter du har valt ett konto ska du välja Cmore All Sport, som ger dig tillgång till allsvenskans matcher. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av matchen.

Du kan också streama matchen mellan Malmö FF och Sirius på det sättet du föredrar. Det kan vara på surfplattan, laptopen eller mobilen. Du kan även koppla in laptopen till TV:n med hjälp av en HDMI-sladd så ser du matchen på helskärm.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Välj C More All Sport
  • 3. Titta på Malmö FF via live stream

Inför Malmö FF– Sirius

Efter sexton spelade matcher ligger Malmö FF på förstaplats i Allsvenskan, fyra poäng före AIK på andraplats.

Malmö FF kom nyligen ut ur ett stordrama mot Djurgården där matchen inte kunde skilja lagen åt. Efter nittio spelade minuter förblev matchen oavgjord och båda lagen åkte hem med enbart en poäng. Matchen spelades i Stockholm på Djurgårdens arena, det vill säga Tele2 Arena.

Sirius har bekymmer huruvida tre viktiga spelare kan medverka i matchen mot Malmö. Sirius har en tunn trupp som det ser just nu. Det man fick vittna i matchen mot Helsingborg där Sirius saknade totala nio spelare. Men på lördagens träning kan det vända eftersom det är då det görs en utvärdering ifall trion är lämpade att spela på söndagseftermiddagen. Spelarna som det gäller är Mohammed Said, Daniel Jarl och Abdul Razak. Utöver trion har man redan nu bekräftat att Jesper Arvidsson och Adam Ståhl inte kan medverka i söndagens match. Jesper har problem med fotleden och baksida lår medan Adam har skulderbladsproblem.

Skytteligans fjärdeplatsare Markus Rosenberg har hittills gjort sju mål för sitt Malmö FF. Rosenberg ligger i ett tremåls underläge jämfört med förstaplatsens Jordan Larsson (IFK Norrköping) som gjort tio mål.

Speltips

Malmö FF är favoriter på hemmaplan och har varit jobbiga att ha med att göra denna säsong. Malmö har hittills enbart förlorat en match i Allsvenskan, och den var på bortaplan. Om de lyckas behålla samma form är det svårt att tänka sig att de inte kommer att vinna årets liga.

Sirius å andra sidan har det inte gått lika bra för. Efter 15 spelade matcher har Sirius enbart vunnit fem och förlorat åtta. Sirius som ligger på tionde plats har förlorande problem med att röra sig uppåt i tabellen och som saknar viktiga spelare.

VI tror att Malmö kommer göra mer än 2 mål i denna match och tippar därför på att de kommer göras över 2.5 mål till oddset 1.65 på Bet365.

  • Tips: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.65 på Bet365 (hämtat kl. 23:32, 21/7-2019)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]