Speltips & odds: Malmö FF - Östersunds FK 14/4

Det brukar alltid bli heta bataljer när Malmö FF ställs emot Östersunds FK. Blir det så även denna gång? Här ger vi er vår införrapport med speltips till matchen.

MALMÖ FF X ÖSTERSUND Spela nu
1.55 3.75 6.50 Spela nu

Trolig laguppställning, Malmö FF

J. Dahlin
E. Larsson – Bengtsson – Lewicki
Vindheim – Gall – Christiansen – Bachirou – Traustason
Molins – Berget

Skador: Franz Brorsson, Lasse Nielsen
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Östersunds FK

Keita
Sundberg – Isherwood – T. Pettersson – Ssewankambo
Edwards – Colkett – Tekie
Aiesh – Islamovic – Morrison

Skador: Andrew Mills, Marco Weymans, Simon Kroon
Avstängningar: –

Vill du streama Malmö – Östersund, då ska du läsa här.

Alltid heta matcher mellan Malmö och Östersund

Många minns kanske hur Östersunds FK åkte till Malmö hösten 2016, och hur nykomlingarna krossade MFF med hela 3-0. Efter den segern har matcherna mellan stora, starka Malmö och uppstickaren Östersund hela tiden varit laddade.

I vårmatchen 2017 fick vi se tre röda kort och ett stopptidsavgörande från Malmö FF, och när vår blivit höst möttes lagen i en än mer galen match.

Östersund låg under med 1-2, men kvitterade till 2-2 i den 90:e minuten. Innan stopptiden passerat hann man även med att få en straff, missa den och i ett efterföljande tumult gruffade Alhaji Gero till sig ett rött kort.

Det bjuds verkligen på heta matcher mellan dessa lag i en oerhört hög utsträckning. Till följd av att Östersund charmat Allsvenskan och gjort succé i Europa har man, även om man aldrig kommit bättre än 5:a i Allsvenskan, blivit en slags inofficiell utmanare till Malmö FF.

Nu har väl ganska mycket av den där hypen visserligen hunnit lagt sig, och istället ersatts av diverse ekonomiska oegentligheter, men Östersund ämnar ännu att vara i svensk fotbolls absoluta topp.

Östersunds FK – Malmö FF: Speltips & odds

Spontant känns det som att Malmö FF ligger närmast tillhands att vinna den här matchen, men till 1.55 tänker vi inte spela på 1:an på en match som ändå är ganska så öppen.

Hela 1.80 gånger pengarna på över 2,5 mål tycker vi dock känns som ett lockande spel. Både Malmö och Östersund är målglada lag, och i den här matchen kommer dessutom en hel del prestige att adderas. Vi tror att båda lagen vill visa vilka som är bäst, och att det blir över 2,5 mål känns troligt mellan de här lagen som ju har som vana att bjuda på fotbollsgodis när de möts.

Lagens försvar har heller inte övertygat. Malmö kommer senast från en förlust mot Sundsvall med 1-3 och Östersund från en seger med 3-2 mot Falkenberg.

Hur det gick sist de här två lagen möttes? Östersund ledde med 2-0 efter en kvart, men förlorade till slut med 2-3 i en galen match.

  • Match: Malmö FF – Östersunds FK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 14 april klockan 17:30
  • Arena: Malmö Stadion, Malmö
  • Stream: CMore

Spela på oddsbonusar online!. Eller hitta en bettingsida där du kan spela med Swish.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]