Speltips & Odds: Malmö FF - Örebro 6/7

Det spelas idag fyra matcher i Allsvenskan och vi ska ta en liten närmare titt just på mötet mellan serieledande Malmö FF – Örebro. Nedanför följer matchanalys och förhandstipp inför kvällens match på Swedbank Arena.

Trolig laguppställning Malmö FF:

Dahlin
Larsson Lewicki Brorsson Safari
Traustason Innocent Christiansen Rieks
Rosenberg Antonsson

Trolig laguppställning Örebro:

Jansson
Lorentzson Almebäck Brorsson Wright
Larsson Rogic Gerzic Bertilsson
Prodell Strandberg

Hemmastarkt Malmö FF går för tre poäng

Med en match mer spelad än 2:an Djurgården leder Malmö FF Allsvenskan med fyra poängs marginal. Efter dagens match mot Örebro har man då två matcher mer spelade och det gäller att fortsätta rada upp poängen då försprånget lätt kan ätas upp utav stockholmarna när dem spelat sina två efterhängande matcher.

Malmö har inlett Allsvenskan på ett bra sätt och man har vunnit nio utav de fjorton inledande matcherna. Man har fyra oavgjorda vilket är ett par för mycket så här tidigt in på serien och man vill gärna inte slarva bort fler segrar. Innan 0-0 matchen mot AIK senast så hade man fyra raka segrar så formen hos hemmalaget är riktigt god.

Även om det som sagt ”bara” blev ett kryss mot de regerande mästarna så var man det bättre laget. Spelet ser stundtals lysande ut hos skåningarna och man har kvalite på varenda position. Med ett urstarkt mittfält och farligt anfall har man kontrollerat matchbilden i princip varje match och snart halvvägs in på säsongen ser det ut som Malmö är laget att slå för att ta hem SM-guldet.

Gästerna Örebro har tagit sex poäng på de sex senaste matcherna där de blivit fyra förluster och två vinster. Senaste vinsten kom mot Göteborg på bortaplan efter en knapp 1-0 seger. Där finns en del kvalite i laget med Gerzic på mittfältet och duon Carlos Strandberg & Viktor Prodell på anfallet som deras främsta vapen. I skrivande stund ligger man på en 11:e plats i tabellen med tre poäng ner till Sundsvall på kvalplats.

Tar man poäng idag borta mot Malmö FF så är det verkligen en bonus och någon som är extra taggad på detta möte är nog förre Malmö FF spelaren Carlos Strandberg. Malmö kommer vara klara favoriter i en match där man dessutom har hemmaplan.

Här kan ni hitta fler speltips till Allsvenskan.

Speltips & Odds: Malmö FF – Örebro

Malmö FF är som sagt starka på hemmaplan och mot Örebro ska egentligen vara en mumsbit men som vi vet spelas fotboll på planen och inte på pappret. Med det sagt så ska MFF vinna och ett spel på Malmö FF gör mål i bägge halvlekarna ger oddset 1,80 vilket kommer spelas.

Tips: Malmö FF mål i bägge halvlekarna

Odds: 1,80(Bet365)