Speltips & odds: Malmö FF - Hammarby IF 24/4

Malmö FF ställs emot Hammarby, i ännu en intressant match i Allsvenskan. Här är vår införrapport till sammandrabbningen.

MALMÖ FF X HAMMARBY Spela nu
1.57 4.20 5.25 Spela nu

  • Match: Malmö FF – Hammarby IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 24 april klockan 19:00
  • Arena: Stadion, Malmö
  • Stream: CMore

Trolig laguppställning, Malmö

J. Dahlin
Vindheim – Bengtsson – Lewicki – Larsson
Rakip – Christiansen – Bachirou – Rieks
Rosenberg – Antonsson

Trolig laguppställning, Hammarby

Curci
Sandberg – Fenger – Fällman – Widgren
Andersen – Bojanic
Khalili – Djurdjic – Tankovic
Kjartansson

Båda lagen har börjat vinna efter tröga inledningar

Både Malmö FF och Hammarby går nu in i tuffa och betydelsefulla veckor. Först möts de båda lagen på Stadion, i en toppmatch som kan sluta hur som helst. På söndag är det sedan dags för Malmö att möta toppkonkurrenten IFK Norrköping, medan Hammarby ställs emot lokalrivalen Djurgården.

Men först är det alltså dags för lagen som slogs om den tredje Europaplatsen ifjol att ställas mot varandra. Stefan Billborn har redan bekräftat att stjärnvärvningen Alexander Kacaniklic missar även denna match, men sett till att Imad Khalili uträttade mer mot Eskilstuna än vad Kacaniklic gjort under hela säsongen är frånvaron kanske inte alltför farlig för Hammarby.

Khalili har länge varit en form av hackkyckling hos Hammarbyfansen, då han har en rätt hög lön men inte riktigt nått sin fulla potential i klubben. Att den tidigare skytteligavinnaren (2013 då han representerade IFK Norrköping under våren och Helsingborg under östen) är en klasspelare är det dock inget snack om, och de två målen mot Eskilstuna vittnar om att det kanske är dags för de kritiska hammarbyarna att inse Khalilis kvalitet.

Malmö FF har efter en trög start på den allsvenska säsongen börjat ta poäng, och har nu två raka segrar. Vinsterna har dock kommit mot Östersund och Sirius, och nu står man inför en tuffare utmaning när det är Hammarby som gästar.

Malmö FF – Hammarby IF: Speltips & odds

Hammarby tog sin första vinst så sent som i den senaste omgången, men sett till chanserna man skapat i tidigare matcher borde poängskörden varit större. Nu när första segern kommit har trycket lättat från axlarna en aning, och man kan nu spela med en mindre press på sig.

Malmö FF är knappast någon lätt motståndare, men sett till oddsen (MFF: 1.57, X: 4.20, 2: 5.25) känner vi spontant att Hammarby är ett klart mer spelvärt alternativ.

Vi väljer dock att gardera oss en aning genom att spela ”Hammarby att vinna – insatsen tillbaka vid oavgjort”. Detta finner ni till 4.00 gånger pengarna.

  • Tips: Hammarby vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 4.00, Bet365

Vill du ha oddsbonusar att spela på online? Eller istället spela på betting via Swish?

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]