Speltips & odds: Malmö FF - Häcken 1/4

Revansch för förra året

Säsongen 2018 började i moll och slutade i dur. Malmö fick en historisk dålig start och var länge inte med i toppstriden i allsvenskan. Situationen ändrades drastigt efter att dåvarande tränare Pehrsson fick lämna och tyske Rösler klev in tillsammans med flera tongivande spelare såsom Christiansen. Vi vet alla hur detta slutade, med både segrar på segrar på hösten och Europa League-äventyr som grädde på moset. Men det var AIK som tog förstaplatsen och Malmö kom trea i tabellen. Det är dags att ta revansch för de himmelsblå.

Idag står Rosenberg och Co. med blicken på guldet, något som är det solklara målet för klubben och spelarna inför året 2019. Med nyförvärv som Rakip och Berget vill klubben ta nästa steg i sin utveckling och behålla sina nyckelspelare, likt Bachirou, även när de är i sin ”prime”.

Under denna måndagskväll ställs Malmö i sin första match för säsongen mot Häcken, som ska spela Svenska Cupen-final mot AFC Eskilstuna i maj och visat att de kan spela en fin fotboll under våren. Ex-MFF:aren Jeremejeff har visat prov på fina aktioner, liksom brassen Paulinho. Det kommer trots en bred, fin trupp inte att bli en dans på rosor för hemmalaget denna ljusa vårkväll.

Truppen full av allsvenska stjärnor

Malmö har, efter att ha fått in flera allsvenska topplirare i vinter, en bred trupp som nästintill endast består av spelare som förväntas dominera i allsvenskan i år. Efter att ha förlängt med Bachirou, Nielsen, Dahlin och sist men inte minst Rosenberg inför denna säsongen ser lagets chanser stora ut till att vinna guldet i år.

En problematik som kan uppstå är att flera tongivande spelare kommer att få kliva åt sidan då och då för andra bra spelare, något som kan skapa missnöje i truppen.

Jo Inge Berget om lagets truppsituation:

”Det är några som blir besvikna över att sitta på bänken. Så är det ju, och då får man bara visa att man verkligen vill något när man kommer in och gör skillnad”, sa han till Fotbollskanalen.

  • Malmö väntas formera en 5-3-2-uppställning. Rosenberg kommer att allt att förmoda att börja på bänken.

Malmö FF – Häcken: Speltips & odds

Malmö är stora favoriter till dagens match mellan Malmö FF – Häcken med deras otroliga publik i ryggen och revanschlustan från förra året. Till säsongen 2019 har de rustat truppen rejält och har kanske den bästa truppen på flera år.

Bortalaget Häcken ser bra ut, och har gjort det under försäsongen och Svenska Cupen. Vi tror dock att hemmalaget kommer att vara taggade till tänderna till denna match och göra allt de kan för börja vinna redan i första matchen.

Malmö kommer att lufta flera spelare och om det inte funkar slänga in andra kvalitetspelare som kan avgöra matchen till deras favör. Vi spelar på en rak 1:a till detta möte med oddset 1.80 gånger pengarna. Du hittar detta odds och mycket mer på Bet365.

Om du vill spela med oddsbonusar eller kanske satsa på betting via Swish kan du följa våra länkar.

  • Tips: Malmö vinner
  • Odds: 1.80, Bet365

Streama Malmö FF – Häcken

Om du vill streama matchen mellan Malmö FF – Häcken behöver du ett konto på CMore. Där kan du se alla matcher från Allsvenskan direktsänt.

Genom att skapa ett konto på CMore kan du titta på Malmö FF – Häcken via live stream.

Matchen sänds även på Sportkanalen, med sändningsstart 18:30 och matchstart 19:00 under måndagskvällen.

  • Match: Malmö FF – Häcken, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 1 april klockan 19:00
  • Arena: Stadion, Malmö
  • Stream: CMore
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]