Speltips & odds: Malmö FF - Degerfors 17/2

Trolig laguppställning, Malmö

Dahlin

Nielsen – Andersson – Ahmedhodzic

Larsson – Rakip – Bachirou – Gall – Binaku

Antonsson – Strandberg

Skador: Guillermo Molins, Franz Brorsson
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Degerfors

Diawara

De Bruin – Ekroth – Olsson

Lindell – Asaad – Gravius – Wright

Andersson – Götesson

Björndahl

Skador: –
Avstängningar: –

Mental återhämtning

Lagen i detta möte kommer till denna matchen med helt olika matchupplägg. Hemmalaget har haft tävlingsmatch för bara några dagar sedan, medan bortalaget träningsspelat mot endast en gång mot allsvenskt motstånd i vinter.

Hemmalaget Malmö kommer till denna match med en hård försäsong på schemat. Laget hade försäsongsläger i Marbella i Spanien till för ungefär en vecka sedan, där de hade hårdträning inför säsongen. Den senaste matchen, som förmodligen inte många har missat, spelades mot de engelska giganterna Chelsea i Europa League sextondelsfinal på Malmö Stadion. Detta första möte slutade med förlust, 1-2, mot gästerna och returen i London spelas om mindre än en vecka. Det återstår att se om Röslers mannar har återhämtat sig från denna match som spelades i torsdags, både mentalt och fysiskt, eller inte.

Degerfors senaste match var en träningsmatch mot allsvenska Örebro. Matchen slutade med en förlust med 1-0 på bortaplan. Laget har nu en ypperlig chans att visa sig från sin bästa sida, och med kvicka, fräscha ben till skillnad från Malmö, och försöka knipa poäng från de allsvenska guldkandidaterna. Laget ska förbereda sig inför ännu en säsong i Superettan och göra ett bättre år än föregående, då de slutade på en sjundeplats.

Malmö FF – Degerfors: Speltips & odds

Även om laget spelade match mot Chelsea för endast några dagar sedan har de kvalité nog att vinna denna match med marginal. Malmö har skaffat sig en bred och fin trupp till denna säsong, något som de inte kommer att vara sena att använda och matcha.

Vi tror på att Malmö kommer att vinna denna match i Svenska Cupen mot Degerfors, och det med några bollar. Laget kommer förmodligen att lufta truppen och ta in några yngre förmågor som är beredda att visa framfötterna för tränare Rösler.

Spela på vinst för hemmalaget Malmö FF till oddset 1.16 gånger pengarna. Du kan göra detta på Bet365.

  • Tips: Malmö vinner
  • Odds: 1.16, Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]