Speltips & odds: Liverpool - Wolverhampton 12/5

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson

Alexander-Arnold – Matip – Van Dijk – Robertson

Henderson – Fabinho – Wijnaldum

Salah – Origi – Mané

Trolig laguppställning, Wolves

Patricio

Coady – Bennett – Boly

Doherty – Dendoncker – Moutinho – Neves – Otto

Jota – Jiménez

Inget att spara på, det är nu det gäller

Det går inte att prata om dagens hemmalag utan att nämna den stora utmanaren Manchester City. Trots en stark säsong av laget har man ännu inte säkrat titeln, utan har haft kapplöpning om vem som som ska vara först med Liverpool. Endast en poäng skiljer lagen åt och City måste vinna sin match för att vara säkra på att vinna Premier League-titeln, något som Liverpool vill se inte ska hända. Idag ställs båda lagen inför deras sista match för säsongen och det hela ska avgöras. Det finns inget att spara på, det är nu det gäller.

Hemmalaget Liverpool kommer till denna match med ett oerhört självförtroende. I lagets senaste möte vann Liverpool med 4-0 hemma på Anfield mot Barcelona i Champions League, något som gjorde att de ska spela final mot engelska rivalen Tottenham. Klopp & Co. behöver ladda om batterierna och tro på att Manchester City inte vinner mot Brighton för att prestera i sin match på allra högsta nivå. Idag ställs de mot nykomlingen Wolves som har gjort en succésäsong och parkerat sig på en sjundeplats i Premier League.

Wolves, eller om du så vill Wolverhampton, har som tidigare nämnt säkrat en sjundeplats i ligan som nykomling och visat varför de är att räkna med i framtiden. I deras senaste match vann dagens bortalag mot redan degraderade Fulham på hemmaplan med 1-0 efter mål av belgiske mittfältsgeneralen Dendoncker. Lagen som kommer på besök att ha en större respekt för detta historiska lag, som nu behöver ta ytterligare kliv i sin utveckling. Resurser finns onekligen, och med flera fina nyförvärv in kan Wolves möjligtvis ta upp kampen med topp sex-lagen under nästa säsong.

Liverpool – Wolverhampton: Speltips & odds

I dagens match Liverpool – Wolves står det ena laget inför tre poäng som kan innebära ligaseger vid önskat utfall. Hemmalaget kommer att göra allt de kan för att ta upp kampen till allra sista spelsekunden.

Wolves har inget att spela för och Liverpool har allt. Vi tror på att Anfield kommer att bära spelarna till en komfortabel seger under söndagens fajt och ge allt de kan.

Spela på seger för Liverpool till 1.30 gånger pengarna. Detta odds finns på Bet365. Gör detta nu för att ta del av sluttampen på Premier League och segraren av den 2019.

  • Tips: Liverpool vinner matchen
  • Odds: 1.30, Bet365

Streama Liverpool – Wolverhampton

Vill du streama Liverpool – Wolves online? I detta fall är det Viaplay som gäller. Skapa ditt konto på Viaplay och se matchen direkt via live stream. Skaffa ett konto nu för att delta. Du kan se matchen i HD-kvalitet både gällande ljud och bild.

Det går även att se Liverpool – Wolves live stream från valfri plattform. Se på matchen direkt från dator, mobil, surfplatta eller koppla sändningen till din TV.

  • Match: Liverpool – Wolverhampton, Premier League
  • Datum & tid: Söndag den 12 maj, 16:00
  • Arena: Anfield, Liverpool
  • Stream: ViaPlay
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]