Speltips & Odds: Liverpool - Tottenham 27/10

Anfield. Vilken toppmatch! Idag möts Liverpool och Tottenham där ”The Reds” kommer att göra allt för att försvara sin ledning i tabellen.

Streama

Denna stormatch kan du se på Viaplay!

Viaplay ger dig tillgång till Premier Leagues bästa matcher i HD-kvalité! Utöver det kan du även se matchen kort efter ifall det skulle hända att du missat matchen. Inte heller får man glömma att Viaplay erbjuder dig som fotbollsvän exklusivt försnack som leds av Sveriges främsta fotbollsexperter!

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Liverpool – Tottenham via live stream

Övrig bra info att känan till inför matchen:

  • Match: Liverpool – Tottenham
  • Datum & tid: 27/10-2019, kl.17:30
  • Arena: Anfield
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson

Alexander Arnold – Matip – Dijk – Robertson

Henderson – Fabinho – Wijnaldum

Salah – Firmino – Mané

Trolig laguppställning, Tottenham

Gazzaniga

Aurier – Alderwiereld – Vertonghen – Rose

Sissoko – Winks – Ndombele

Lamela – Kane – H.Son

Liverpool vill återta stor ledning

Liverpool finner sig i toppen av tabellen med 25 poäng, vilket är tre poäng före Manchester City fast med en mindre spelad match. Med det sagt kommer en vinst mot Tottenham innebära att Liverpool återfår sin stora ledning i tabellen.

Tottenham å andra sidan ligger på undermåliga tionde plats. Inte skulle man tro att ett så stort lag skulle trängas i mitten av tabellen. Tottenham har haft en tuff tid på sistone. På deras senaste sex matcher har Tottenham dessvärre förlorat två matcher, spelat två oavgjorda och vunnit två. Det skulle jag kalla för en medioker insats av ett Premier League-lag. Det brukar vara vanligt att en sådan form kan återfinnas i lag som vanligtvis brukar ligga i mitten av tabellen.

Jurgen Klopp såg till synes ut att vara väldigt avslappnad på presskonferensen inför denna match. Med en accepterande inställning gentemot hindren som en tränare står inför menade Jurgen Klopp att saker kan hända i fotboll och att fotbollen är full av överraskningar. Med det sagt går Jurgen Klopp ut med den lättsamma inställningen att överraskningar kan ske.

Speltips

Liverpool befinner sig i en utomordentlig form just nu. Deras press och allt de gör på plan kan kallas för toppklass.

Tottenham å andra sidan har svårt med att spela under press vilket vi sett flertalet gånger denna säsong. Det är svårt att se att Tottenham skulle klara av det mot ett lag som är bäst i världen på att pressa högt upp på plan.

Vi tror att Liverpool kommer att dominera matchen. Vi tror att det kommer bli svårt för Tottenham att hinna bygga upp spelet, vilket kan innebära en hel del bolltapp.

Vi tror också att Liverpool kommer att göra minst tre mål i matchen och tippar därmed på ”Över 2.5 mål” till oddset 1.50 på Bet365.

  • Tips: Över 2.5 mål (totalt antal mål I matchen)
  • Odds: 1.50 på Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]