Speltips & Odds: Liverpool - Norwich 9/11

Ladies and gentlemens väntan är över! Det är ÄNTLIGEN dags för en ny säsong av världens bästa liga! Premier League är tillbaka efter ett par månaders uppehåll, ett uppehåll som så ofta upplevs som år. Vi kommer börja med säsongens första match Liverpool – Norwich och nedanför finner ni matchanalyser, laguppställningar samt speltips angående matchen.

Trolig laguppställning Liverpool:

Allison
A.Arnold Van Dijk Gomez Robertson
Henderson Fabinho Keita
Salah Firminho Origi

Trolig laguppställning Norwich:

Krul
Aarons Godfrey Hanley Lewis
Leitner Trybull Cantwell
Buendia Pukki Hernandez

Liverpool tar vid där förra säsongen slutade?

Ja det var ett minst sagt framgångsrikt år för Liverpool ifjol då man vann Champions League efter att mirakulöst ha vänt ett undeläge i seminfinalen mot Barcelona(0-3) till 4-0 hemma på Anfield för att senare besegra Tottenham i den helengelska finalen med 1-0.

Dessutom var man endast en poäng ifrån Premier League tieln då man tog 97 poäng(rekord för en 2:a) men Manchester City tog 98 poäng. Klopp har verkligen fått ihop ett lag, ett sammansvetsat, organiserat och fartfyllt lag som hela tiden jobbar tillsammans. Med tempofylld, aggressiv kontringsfotboll var man otroligt svårslagna och man förlorade endast en match under hela Premier League ijol.

Ser man till startelvan ser det ruskigt starkt ut för Liverpool dock så kan man ifrågasätta bredden då man inte har mycket bakom sina tre anfallare och inte heller riktigt solida försvarare bak den ordinarie backlinjen. Ifjol gick man riktigt hårt åt sin startelva med väldigt lite rotation och det är alltid lite tuffare då en hel, lång säsong tär ordentligt på en spelare.

Men man klarade sig ifrån skador på sina nyckelspelare ifjol och det kommer behövas upprepas igen om man ska utmana Manchester City som har en klart bredare trupp. Nykomlingen Norwich är föga förvånande nederlagstippade och man är tillsammans med sina kollegor från Championship(18/19) Sheffield United favoriter att åka ur Premier League.

Man kommer få lita mycket på sin finska anfallare Pukki som öste in mål förra året i Championship. Som nykomlingen brukar just målproduktionen vara akilleshälen så mycket ansvar kommer vila på finländaren. Om man kollar endast på spelarmaterialet så ska det mycket till om Norwich ska hänga sig kvar men det ska spelas 38 omgångar innan vi vet.

Speltips & Odds: Liverpool – Norwich

Vi vet nog alla hur matchbilden idag kommer att se ut. Liverpool är storfavoriter och dessutom spelar man på hemmaplan. Det kommer vara tryck på Norwich från minut ett och det kommer matas inlägg och skott mot bortalagets mål. Oddset på asian handicap över 5,00 hörnor i första halvlek ger oddset 2,10 och kommer spelas.

Tips: Över 5 hörnor första halvlek(asian handicap)

Odds: 2,10(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]