Speltips & odds: Liverpool - Napoli 27/11

LIVERPOOL X NAPOLI Spela nu
2.10 3.20 3.80 Spela nu

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson
Alexander-Arnold – Lovren – van Dijk – Robertson
Wijnaldum – Fabinho – Henderson
Salah – Firmino – Mané

Trolig laguppställning, Napoli

Meret
Di Lorenzo – Maksimovic – Koulibaly – M. Rui
Callejón – Fabián – Fabián – Insigne
Lozano – Mertens

Ancelotti riskerar sparken

Efter spännande tillställningar under tisdagskvällen, särskilt i Madrid och London, fortsätter Champions League-gruppspelet sedvanligt på onsdagen. Den på förhand kanske allra mest intressanta matchen är den mellan Liverpool och Napoli.

Liverpool verkar närmast ostoppbara för tillfället, och bara radar upp segrar. I ligaspelet har man smått ofattbara resultatraden 12-1-0, och även om man haft en del stople in med sena avgöranden är överlägsenheten svår att snacka bort. Som en viss Ingemar Stenmark en gång sade: ”Jag vet ingenting om tur, bara att desto mer jag tränar desto mer tur har jag”.

Om Liverpool mår bättre än man gjort på länge är läget något av det motsatta för Napoli. Tränare och inte minst spelare går emot klubbpresidenten, vilket i sin tur – tillsammans med de bristande resultaten – fått fans att gå emot spelare. Piotr Zielinski fick sin bil förstörd, och för hans mittfältskollega Allan var det hemmet som vandaliserades.

Allt kaos utanför planen är en följd av frånvaron av resultat på planen. Napoli har gått sex raka matcher utan seger, och Carlo Ancelottis jobb sägs hänga på en skör tråd. Enligt italienska medier hänger hans öde på matchen mot Liverpool. Om det krävs en seger eller ett kryss framgår inte, men vid förlust är nog Ancelottis tid i Napoli över.

Med tanke på att Liverpool har 9 poäng, Napoli 8, RB Salzburg 4 och Genk 1 säkrar vinnaren i dagens match garanterat en plats i åttondelsfinalen.

Speltips & odds

Liverpool är ett starkare lag än Napoli, absolut, men inte i den grad oddsen vittnar om. 1.36 på den raka 1:an är klart för lågt, och den skulle vi aldrig röra.

Lagen har mötts tre gånger i Champions League under de senaste 14 månaderna och av dessa matcher har Napoli vunnit två, varav den senaste tidigare i höst.

Vi ser det som långt ifrån otänkbart att Napoli får med sig ett kryss härifrån – Ancelotti är italienare och Champions Leagueexpert – och spelar det till 5.10 gånger insatsen. Vi anser att sannolikheten för det oavgjorda resultatet absolut är större än 20 procent.

Vill du spela på fotboll med oddsbonusar kan du följa denna länk.

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 5.10 på Bet365 (odds hämtat 11:45 27/11)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]