Speltips & odds: Liverpool - Manchester City

Trolig laguppställning, Liverpool:

Adrian

Arnold – Van Dijk – Lovren – Robertson

Henderson – Fabinho – Wijnaldum

Salah – Firmino – Mane

Trolig laguppställning, Manchester City:

Ederson

Walker – Fernandinho – Otamendi – Mendy

Gündogan – De Bruyne – Silva

Mahrez – Aguero – Sterling

Upp till bevis för bortalaget

Efter elva spelade omgångar i Premier League så är det endast Liverpool som har gått rent och parkerar på en komfortabel förstaplats med fem poäng ner till tvåan Leicester. De regerande mästarna Manchester City har hackat i Premier League i höst och inte kommit upp i den nivån alla vet att de kan komma upp i. Nu är det upp till bevis för bortalaget som inte vill förlora yterliggare mark till konkurrenterna Liverpool och bana vägen till ligatiteln.

Liverpool har i höst visat att de vill ta tag i taktpinnen och vara det bästa laget i Premier League denna säsong. I deras senaste match hemmavann laget mot Genk med 2-1 i Champions League Grupp E, samma reultat som de vann mot Aston Villa i Premier League matchen före. Laget har visat sig oerhört svåra att ta poäng mot och visar upp en frenesi och en anfallsfotboll som aldrig förr. Nu ställs de mot den allra största konkurrenten till ligatiteln och de kommer att göra allt de kan för att visa sin fina form under dagen.

I bortalagets senaste match spelade de 1-1 mot Atalanta på bortaplan i Champions League Grupp C. Den engelska storklubben har inte haft samma stabilitet i poängskörd som föregående året i höst. Manchester City har gått på flera nitar mot lag från den undre tabellen och förlorat mot Wolves och Norwich hitintills i Premier League. Konkurrenten Liverpool har växat sig ännu större sedan Manchester City vann förra säsongen, något som bortalaget för eftermiddagen inte verkar ha gjort och försvaret skakar på flera håll efter tappet av försvarsgeneralen Vincent Kompany i somras. Nu ställs allt på sin spets och det är upp till bevis om de ska kunna utmana Liverpool om titeln i år eller de ska få en mer behaglig resa dit.

Speltips & Odds: Liverpool – Manchester City

Liverpool kommer till denna matchen med ett komfortabelt facit. En oavgjord match och resten vinster i Premier League hitintills ger stort självförtroende samtidigt som Manchester City inte är lika bra som tidigare året. Vi tror att det kommer att bli en fartfylld match som kommer att erbjuda energi och en anfallsglad fotboll.

Laget med den bästa defensiven kommer att vinna detta möte, vilket är Liverpool. Bortalaget har tappat tunga pjäser där bak och har inte den stabilitet som hemmalaget verkar ha. Vi tror att Liverpool vinner denna match och tar yterliggare kliv mot ligatiteln. Satsa på vinst för hemmalaget Liverpool till ett odds på 2.75 på Bet365 idag. Gör detta nu för att känna spänningen som drabbar samman, med start 17.30 under söndagen.

  • Tips: Liverpool vinner
  • Odds: 2.75 på Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]