Speltips & Odds: Liverpool - Arsenal 24/8

Liverpool välkomnar Arsenal på Anfield för att göra upp om ytterligare tre poäng i Premier League.

Streama

Stormötet mellan Liverpool och Arsenal kan du se på Viaplay!

Viaplay erbjuder dig Premier Leagues matcher I toppkvalité. Där kan du ta del av intressanta försnack och eftersnack, spola fram och tillbaka och även se matchen i efterhand ifall du missade matchen. Viaplay är värt varenda krona. Fixa ett konto redan idag, köp ett abonnemang och se matchen redan ikväll.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Liverpool – Arsenal via live stream

Trolig laguppställning, Liverpool

Adrian

Alexander Arnold – Gomez – Dijk – Robertson

Wijnaldum – Fabinho – Henderson

Salah – Firmino – Mané

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Maitland Niles – Sokratis – Luiz – Monreal

Guendouzi – Xhaka – Ceballos

Pepe – Lacazette – Aubameyang

Liverpool är bättre än någonsin. På de senaste fyra månaderna har Liverpool vunnit två titlar – Champions League och Super Cup. De är ett väldigt samspelt lag och kan sägas vara världens bästa klubblag för tillfället. Nu ska Arsenal ta an dem. Spännande!

Liverpool har hittills vunnit sina två spelade matcher i Premier League. Första matchen mot Norwich slutade med totala 4-1, där Liverpool totalt sågade sig igenom Norwich-försvaret. Andra matchen mot Southampton slutade med 2-1 till Liverpool. Med två vinster i starten är Liverpool mer än redo än att ta och göra upp med Premier Leagues alla lag.

Arsenal å andra sidan har det också gått bra för. Kanske inte lika bra som för Liverpool, men ganska bra för att inbringa ytterligare poäng till klubben. Första matchen vann Arsenal med 1-0 och den andra matchen med 2-1 där Pierre Emerick Aubameyang gjort mål i båda matcherna. Forwarden har varit avgörande för det egna laget Arsenal och ses som hjälten för tillfället. I matchen mot Burnley, när det stod 1-1, gjorde Aubameyang ett fint mål strax utanför straffområdet för att rädda sitt lag till ytterligare tre poäng.

Dani Ceballos har redan vants sig vid Arsenal och gjorde bättre än förväntat. Spanjoren blev utnämnd till matchens lirare i senaste matchen mot Newcastle, där han stod för briljanta två assists varav ett av assisten avgjorde matchen. Mannen var överallt och hade ett stort självförtroende där han dribblade och gjorde saker som man normalt kanske inte gör på sin debut.

Speltips

Liverpool är världens starkaste klubblag för tillfället och det kan låta som ett långskott att säga att Arsenal vinner på bortaplan mot ”The Reds”, men det är faktiskt inte omöjligt skulle jag påstå.

Jürgen Klopp har gjort Liverpool till det lag som pressar bäst i hela världen. Lag som möter Liverpool finner det svårt att passa sig igenom.

Jag tror att Arsenal kan ha lite svårigheter med att passa denna match då det kommer vara små ytor att passa i. Därför tror jag att vi kommer se en hel del långbollar och one-twos. Det tror jag Arsenal kan greja perfekt.

Vi tror att båda lagen gör mål till oddset 1.50 på Bet365

  • Tips: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.50 på Bet365
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]