Speltips & Odds: Kroatien - Wales 8/6

Under lördagen har vi en rad EM-kvalmatcher på schemat och vi kikar lite närmare på ett par utav dem. Först ut har vi matchen mellan Kroatien – Wales.

Trolig laguppställning Kroatien:

Kalinic
Jedvaj Lovren Vida Barisic
Rebic Modric Brozovic Raketic Perisic
Kramaric

Trolig laguppställning Wales:

Hennessey
Roberts Mepham Lawrence Davies
Wilson Allen Smith Brooks James
Bale

Det är fler än dessa två lag som har viktiga kvalmatcher på gång. Kvällen den 10 juni spelar Sverige på Santiago Bernabéu. Läs om hur du gör för att hitta Spanien – Sverige live stream.

Wales tar sikte på förstaplatsen

Kroatien – Wales är ett möte i Grupp E där hemmalaget ligger näst sist i tabellen med en seger och en förlust. Wales däremot ligger på en 2:a plats med tre pinnar utav tre möjliga. Det är en jämn grupp för övrigt där fyra av fem lag står på tre poäng och där målskillnaden är avgörande i skrivande stund. Kroatien har dock en match mer spelad än Wales och en förlust här skulle sätta VM-finalisterna i en prikär sits inför de avslutande matcherna i jakten på en EM-biljett.

Man har tillgång till alla sina spelare i hemmalägret och kan därmed formera en stark elva idag. Det är som sagt mer eller mindre en måstematch såhär redan tre matcher in i gruppspelet och det är inget lätt motstånd på andra sidan. Wales har de senaste åren gått framåt ordentligt och man har numera mer kvalitespelare än enbart talismanen Bale. Tränaren Ryan Giggs har gjutit självförtroende in i laget och man har en ungdomlig entusiasm över sig.

Givetvis kommer båda lagen vilja luta sig på sina stjärnspelare Modric och Bale men de finns mycket kvalite i båda lagen framförallt i hemmalaget. Som exempel så är Chelseas Kovacic inte tillräckligt bra för att ta en startplats i Kroatien och de tyder på en enorm bredd. I Wales har man även den vindsnabba yttern James som i dagarna här blev klar för Manchester United som man får se upp med i Kroatien Även i Waleslägret kan man mönstra en stark startelva inför dagens drabbning.

Speltips & Odds: Kroatien – Wales

Det är som sagt mycket som står på spel framförallt för hemmalaget idag och på förhand ser de även ut att bli en jämn tillställning. Givetvis kommer Kroatien gälla som favoriter på hemmaplan där man är erkänt starka men sex gånger pengarna på Wales känns aningen magstarkt. Det lockar lite att lägga pengarna på en tvåa men förnuftet kommer välja Wales över 3,5 hörnor i matchen till fina oddset 1,80(Bet365)

Tips: Wales över 3,5 hörnor

Odds: 1,80

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]