Speltips & odds: Kan MFF ta tre poäng i Schweiz?

Malmö FF jagar tre poäng i Europa League-gruppspelet. På andra sidan planhalvan, med samma mål, står FC Lugano.

FC LUGANO X MALMÖ FF Spela nu
2.90 3.20

2.55

Spela nu

Trolig startelva, FC Lugano

Baumann
Yao – Maric – Daprela – Lavanchy
Custodio – Vécsei
Carlinhos – Sabbatini – Aratore
Gerndt

Trolig startelva, Malmö FF

J. Dahin
Larsson – Bengtsson – Knudsen – Rieks
Traustason – Bachirou – Lewcki – Berget
Molins – Rosenberg

Matchen har avspark 19:00 under torsdagskvällen. Här kan du läsa om hur du gör för att streama FC Lugano – Malmö FF live.

Lugano har bytt huvudtränare sen senast

Malmö tog sin första trepoängare i denna säsongs Europa League när man besegrade Lugano på Stadion häromveckan. Detta efter att man för ovanlighetens skulle gjort mål på straff – signerat Jo Inge Berget – och där Guillermo Molins sedan utökade med en läcker klack till 2-0.

Det räckte inte för Lugano att den tidigare Gefle- och inte minst Helsingborgsspelaren reducerade till 2-1, för det blev inga fler mål efter Gerndts vassa avslut.

Sedan förra mötet har det hänt en del för båda lagen. Malmö FF har, trots seger mot AIK och Örebro – och trots att Djurgården låg under med två mål i sin måstematch – gått miste om SM-guldet. FC Lugano har förlorat mot FC Gallen och sparkat sin tränare Fabio Celestini. Blott en seger på de 15 senaste matcherna var uppenbarligen inte bra nog, och till slut fick ledningen nog av kräftgången.

In har man istället hämtat Maurizio Jacobacci, en rutinerad herre som varit runt i nio schweiziska klubbar och dessutom gjort vändor i Liechtenstein och Österrike. Han har hunnit göra en match med sitt nya lag, och det blev omedelbar seger borta mot FC Luzern.

Tabelläget i gruppen ser ut som följande:

  • Dynamo Kiev, 5 poäng
  • FC Köpenhamn, 5 poäng
  • Malmö FF, 4 poäng
  • FC Lugano, 1 poäng

Malmö FF kommer till matchen utan Anders Christiansen, och även Lugano har några skadeavbräck.

Speltips & odds

Malmö FF har visat väldigt god form på sistone. Bortsett från förlusten mot ostoppbara Hammarby har man radat upp segrar de senaste månaderna, och för att gå förbi Dynamo eller Köpenhamn, alternativt båda, krävs en seger här.

Lugano har gjort en väldigt svag säsongsöppning och ligger i botten av den inhemska ligan. Tränarbytet gav en omedelbar effekt med seger senast, men håller det i sig? Inte i denna match i alla fall, om du frågar oss. Vi spelar den raka 2:an till 2.55 gånger insatsen.

  • Tips: Malmö FF vinner
  • Odds: 2.55 på Bet365 (odds hämtat 7/11, 11:30)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]