Speltips & odds: Kalmar FF - Malmö FF 1/9

Trolig laguppställning Kalmar:

Johansson

Elm – Aliti – Löfkvist

Manns – Romario – Jakobsen – Rafinha – Agardius

Fröling – Herrem

Trolig laguppställning Malmö FF:

Dahlin

Larsson – Nielsen – Knudsen

Beijmo – Bachirou – Lewicki – Rieks

Gall – Rosenberg – Traustason

Full fart framåt

Allsvenskan 2019 går mot sitt slutskede av säsongen och Malmö FF jagar Djurgårdens IF om en kamp om guldet. Endast nio matcher återstår varav en är mot Kalmar FF under söndagen. De senaste tre mötena lagen emellan har slutat i en malmöitisk vinst. Malmö FF:s Anders Christiansen samt Rasmus Bengtsson är avstängda i detta möte.

Hemmalaget Kalmar FF kommer till denna matchen med en storförlust i bagaget mot IFK Göteborg i förra matchen. 4-0 blev det till göteborgarna som såg betydligt piggare ut än dagens hemmalag Kalmar FF. Nu gäller det att ta poäng för att inte riskera att hamna på de sista platserna i tabellen och åka ur allsvenskan, något som kan hända. Laget ligger på en trettondeplacering två poäng före Falkenbergs FF som är på en kvalplats, nedre placeringar som Kalmar FF inte vill hamna på.

Fjärdeplacerade Malmö FF åker till detta möte med vind i seglet efter veckans Europa League-avancemang. Laget vann dubbelmötet mot Bnei Yehuda med sammanlagt 4-0 efter vinst i föregående match med 0-1 på bortaplan vilket innebar avancemang till gruppspelet i höst. Nu ser saker bättre ut efter en mindre kris för laget efter flera oavgjorda resultat i allsvenskan och poängtapp. För att inte riskera tappa mer mark i titeljagandet till Stockholmsklubbarna i toppen behövs segrar radas upp i de nästkommande matcherna, vilket börjar nu mot Kalmar FF på söndagseftermiddagen. Malmö FF kommer troligtvis gå full fart framåt för att få med sig ett bra resultat och vinst hem till Skåne och sätta press på de andra klubbarna i tabellen.

Kalmar FF – Malmö FF: Speltips & odds

Gästerna har en bred trupp och ska nu in till ett Europa League-gruppspel. Malmö FF kommer att lufta truppen från föregående match, där flera ordinarie spelare fick börja på bänken. De tre senaste matcherna har slutat i en Malmö-vinst lagen emellan, något som vi tror även kommer att sluta idag. Malmö FF jagar förstaplatsen i allsvenskan och måste gå allt för en seger och gärna med flera måls marginal för att förbättra målskillnaden.

Vi tror att Malmö FF kommer att vinna detta möte och sätta press på de andra lagen i tabellen. Till oddset 1.83 kan du satsa på vinst för Malmö FF som befinner sig i en tajt toppstrid i allsvenskan. Du gör detta på Bet365 där du också kan hitta andra matcher att satsa på under söndagen.

  • Tips: Malmö FF vinner matchen
  • Odds: 1.83, Bet365