Speltips & odds: Kalmar FF - IFK Norrköping 13/4

På lördag ställs Kalmar FF mot IFK Norrköping. Kan något av lagen ta sin första trepoängare?

KALMAR X NORRKÖPING Spela nu
3.10 3.10

2.37

Spela nu

Trolig laguppställning, Kalmar FF

Hägg
Nouri – V. Elm – Aliti
P. Johansson – Romário – R. Elm – H- Hallberg – Agardius
Diouf – Fröling

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Krogh Gerson – Larsen – Dagerstål
Smith – Haksabanovic – Fransson – Thern – Thorarinsson
Nyman – J. Larsson

Båda lagen väntar på tre poäng

Kalmar FF har haft en ganska så tam inledning på Allsvenskan 2019. Laget sparkade igång säsongen med att förlora premiären hemma mot Sirius med 0-2, i en match där man var det spelförande laget men uppenbarligen inte riktigt räckte till.

Därefter åkte smålänningarna till Stockholm, och lyckades i en match med några dramatiska slutminuter till slut sno åt sig en pinne och förstöra Hammarbys premiärfest.

Nu är det dags för Kalmar FF att spela sin tredje match, och blir det tredje gången gillt för Magnus Pehrsson som vill ta sin första trepoängare i rött? Klart är åtminstone att det blir en tuff utmaning, för på andra sidan står fjolårets silvermedaljör IFK Norrköping.

Även IFK Norrköping väntar på sin första trepoängare. Laget inledde med att bittert förlora mot nykomlingarna Helsingborg, men följde sedan upp med en bättre prestation mot AIK. 0-0 slutade den tidiga seriefinalen, men var det något lag som var närmare segern var det nog Norrköping.

Speltips

Vi kan inte säga att Kalmar övertygade oss under sitt besök i Stockholm, utan med de chanser man bjöd på ska man vara väldigt glada över att man inte förlorade den matchen.

Däremot såg Norrköping väldigt pigga ut mot AIK, och inte minst Sead Haksabanovic visade upp lovande form. Vi tror på Norrköping i den här matchen, och ser spelvärde i den raka 2:an till 2.37 gånger pengarna.

  • Tips: IFK Norrköping vinner matchen
  • Odds: 2.37 på Bet365

Streama Kalmar FF – IFK Norrköping

Om du vill streama Kalmar – IFK Norrköping är det CMore som gäller, då de är den tjänst som sänder matchen live. Där kan du titta direktsänt på Kalmar – Norrköping.

Det som är så bra är att du kan koppla din Kalmar – Norrköping live stream från valfri plattform (streama Kalmar – Norrköping direkt från dator, mobil eller surfplatta) till din TV, och således titta på matchen på Tv:n.

För att koppla din livesändning till din TV behöver du exempelvis en Chromecast eller en HDMI-kabel.

  • Match: Kalmar FF – IFK Norrköping, Allsvenskan
  • Datum & tid: Lördag den 13 april klockan 16:00
  • Arena: Guldfågeln Arena, Kalmar
  • Stream: CMore

Här kan du läsa om var du hittar bra oddsbonusar att spela på. Vill du hitta en bettingsida med möjlighet att spela med Swish, läs det här.