Speltips & odds: Kalmar FF - IFK Göteborg 25/4

Kalmar FF tar emot IFK Göteborg på Guldfågeln Arena. Läs allt inför mittenmötet i Allsvenskan.

KALMAR X GÖTEBORG Spela nu
2.15 3.25

3.60

Spela nu

Trolig laguppställning, Kalmar FF

Hägg
Johansson – V. Elm – Aliti
Magnusson – Eid – R. Elm – Romario – Akas
Diouf – El Kabir

Trolig laguppställning, IFK Göteborg

Anestis
S. Ohlsson – Starfelt – Calisir – Wernersson
Karlsson Lagermyr – Erlingmark – Affane
Nygren – Kharaishvili – Vibe

Kalmar på uppgång

Två väntade mittenlag i Allsvenskan ställs ikväll mot varandra på Guldfågeln Arena. Kalmar FF har en ny tränare i Magnus Pehrsson, och Pehrssons mannar har så här långt gjort ett bra jobb bortsett från i premiären mot Sirius. Oavgjort mot Hammarby och Norrköping följt av seger borta mot Sundsvall är väl godkänt.

IFK Göteborg har så här långt vunnit på hemmaplan och förlorat på bortaplan. Förlust borta mot Eskilstuna följdes upp av seger hemma mot Elfsborg. Därefter förlorade man borta mot Djurgården, för att sedan vinna hemma mot Helsingborg.

En stor positiv överraskning för IFK Göteborgs del är det 17-årige stjärnskottet Benjamin Nygren. Den unge anfallaren har på de 4 första omgångarna stått för 3 mål och 3 assist. Dessutom gjorde återvändande Lasse Vibe sin startdebut senast, vilket slutade i mål direkt.

Kalmar FF gläder sig över att Rasmus Elm är frisk och spelsugen. Mittfältaren är oerhört viktig för laget, och med honom i slag kan KFF slå vilket allsvenskt lag som helst.

På bänken har Kalmar dessutom ett ess i rockärmen, i form av Moestafa El Kabir. El Kabir är inte riktigt i matchform ännu utan har fått nöja sig med inhopp, men mot Sundsvall senast blev det en halvtimmes spel och kanske får han chansen från start idag.

Kalmar FF – IFK Göteborg: Speltips & odds

Kalmar FF har övertygat oss mer än IFK Göteborg så här långt in på säsongen. Bortsett från förlusten mot Sirius i premiären – vilket var en match som kunde slutat hur som helst – har laget tagit resultat som tyder på att man är på väg att gå en fin säsong till mötes.

Samtidigt har IFK Göteborg visat upp en svag bortatrend. Vi spelar den raka 1:an här, till 2.15 gånger insatsen på Bet365.

  • Tips: Kalmar vinner matchen
  • Odds: 2.15, Bet365

Här kan du hitta oddsbonusar på nätet. Här finner du möjlighet till betting via Swish.

Streama Kalmar – Göteborg

För att streama Kalmar FF – IFK Göteborg live behöver du ett konto på CMore, då det är där matchen sänds live. Titta på matchen direktsänt där.

Det går att se din Kalmar – Göteborg live stream direkt från valfri plattform – du kan se matchen från dator, mobil, surfplatta eller kopplat till TV:n.

  • Match: Kalmar FF – IFK Göteborg, Allsvenskan
  • Datum & tid: Torsdag den 25 april klockan 19:00
  • Arena: Guldfågeln Arena, Kalmar
  • Stream: CMore
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]