Speltips & Odds: Kalmar - AIK 6/7

Då var det dags för lite allsvensk fotboll igen när vi ska ge oss i kast med matchen mellan Kalmar – AIK. Nedanför kommer vi som vanligt bjuda på matchanalyser och förhandstipp inför dagens match.

Trolig laguppställning Kalmar:

Johansson
Nouri Elm Aliti
Johansson Romarinho Elm Rafinha Agardius
Fröling Maxwell

Trolig laguppställning AIK:

Linner
Dimitriadis Karlsson Mets
Sundgren Larsson Adu Elyounoussi Rashidi
Obasi Goitom

Pressat AIK i måstematch

Spelschemat på sistone har varit tufft för de regerande mästarna där man på kort tid mött Häcken, Norrköping och Malmö FF. Dessvärre för mästarna så har det matcherna endast renderat i två poäng vilket gör att man i skrivande stund är sex poäng bakom serieledande Malmö FF.

Man ligger för närvarande på en 3:e plats fast med en match mer spelad än övriga konkurrenter. Senast mot Malmö så var det egentligen inget snack om vad som var AIK:s huvudmål. Att inte förlora matchen kändes viktigare än att vinna den och föga förvånande slutade matchen 0-0 sedan AIK stängt igen butiken på Friends.

Det var en match som inte direkt infriade förväntningarna. Med tanke på digniteten av matchen och hur stora rivaler AIK och Malmö FF ändå är så var det hela en stor besvikelse. Så efter en rad matcher med minst sagt blygsam poängskörd är det nu dags för en trepoängare för AIK.

Kalmar är helt enkelt ett lag man ska och måste slå om man ens ska prata om ett nytt SM-Guld. Kalmar FF å sin tur har blott tagit sju poäng på sina senaste nio matcher vilket också förklarar tabelläget för smålänningarna där man ligger femma från slutet. Målskyttet är Kalmars stora akilleshäl och där man förutom avsågade AFC gjort minst mål i Allsvenskan med sina 10 fullträffar.

Inte heller AIK är ett lag som direkt öser in mål så det kan bli en defensiv uppvisning där någon individuell prestation antagligen kommer att fälla avgörandet. Bägge lagen kan formera starka laguppställningar idag och AIK får tillbaka Dimitriadis som synade det röda hemma mot Norrköping.

I denna länk finner ni dagens bästa speltips till Allsvenskan.

Speltips & Odds: Kalmar FF – AIK

Som sagt så är detta en måstematch för de regerande mästarna. Sex poäng får inte bli nio upp till Malmö så det är löite med kniven mot strupen som man spelar idag. Med det sagt så ska AIK slå ett blekt Kalmar sett till egna resurser och tillgångar. Oddset på en AIK-seger är 2,50 vilket ändå får ses som ett kraftigt överodds och kommer således att ryggas!

Tips: AIK

Odds: 2,50(Bet365)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]